BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.520,50
HABER /  DÜNYA

Bu Jacksonun otopsi fotoğrafı mı?

Amerika'da bir internet sitesi bir fotoğraf yayınladı ortalık karıştı. İddialara göre o foto Jackson'a ait ama doğrulanmadı.

Abone ol

Bazı internet sitelerinin "Michael Jackson öldüğünde böyleydi" başlığı ile duyurduğu fotoğrafın photoshopla oluşturulduğu sanılıyor. Habere kaynak olarak gösterilen CNN İnternational'de ise böyle bir fotoğraf yeralmıyor...

Pop’un kralı Michael Jackson’ın ölümüyle ilgili iddialar peş peşe ortaya atılmaya devam ediyor. Bugün de ortaya çıkan bir fotoğrafın Michael jackson’ın otopsi fotoğrafı olduğu iddia edildi.

Bazı internet siteleri Jackson’ın öldüğünde bu fotoğraftaki gibi göründüğü belirtildiğini ileri sürerken bazıları ise CNN International’ın Jackson’ın otopsideki fotoğraflarını yayınladığını iddia etti. Öte yandan uluslararası haber ajanslarında ve önemli yabancı haber kaynaklarında böyle bir fotoğraf yer almadı.

O FOTOĞRAFLA
İLGİLİ KİMLER NE SÖYLEDİ?

[PAGE]

İşte fotoğrafla ilgi tartışmalar:

- Pop’un kralı Michael Jackson öldüğünde yüzünde ve kollarında yaralar olduğu ve saçlarının döküldüğü iddia edildi.

- Jackson’ın öldüğünde bu fotoğraftaki gibi göründüğü belirtildi.

- Haberde Michael Jackson’ın öldüğünde yüzünde yaralar olduğu, saçlarının döküldüğü iddia ediliyor.

Öte yandan Michael Jackson Hayranları Topluluğu MJTURKFAN konuyla ilgili olarak “Otopsi'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraf gerçek değildir. Bilgisayar programlarıyla çizilmiş uydurma bir resimdir.” açıklamasında bulundu. Ayrıca CNN International’ın sitesinde böyle bir fotoğrafın yer almaması kafaları daha da karıştırdı

İŞTE O FOTOĞRAF

[PAGE]