BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  GÜNCEL

Eboue tamam sırada o yıldız var

Kamuoyunda şikeden başka bir şey konuşulmazken, derinden giden Galatasaray transfer bombalarını patlatmak üzere.

Abone ol

Eboue'yi bitiren Cimbom, Arshavin'de de mutlu sona ulaşmak üzere. Yönetim toplam maliyeti 30 milyon euro'yu bulan iki transferi de aynı anda açıklayarak şov yapmaya hazırlanıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre Eboue'nin transferi konusunda Arsenal ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, İngiliz ekibinin golcüsü Andrei Arshavin'de de mutlu sona çok yaklaştı.

Teknik direktör Fatih Terim'in transfer edilmesini çok istediği Arshavin için son pürüzleri çözmeye çalışan sarıkırmızılı yöneticiler bu iki yıldızın adını aynı anda açıklayarak transfer şov yapmak istiyor. Galatasaray'da başkanlık görevine seçilmesinden sonra camiaya büyük bir yıldız sözü veren Ünal Aysal'ın, yöneticilere "Arshavin transferini bu hafta içinde bitirelim. Daha fazla uzamasın" dediği belirtildi.

Eboue ve Arshavin transferinin G.Saray'a maliyeti de büyük ölçüde belli oldu. Toplam maliyet 30 milyon euro'yu geçiyor. 28 yaşındaki Eboue'nin bonservisi için Arsenal kulübüne 4 milyon euro ödeyecek olan yönetim, Fildişili futbolcuya ise yıllığı 2 milyon 250 bin euro'dan 3 yıl için 6 milyon 750 bin euro garanti para verecek. 30 yaşındaki Arshavin için de 10 milyon euro bonservis ücretini gözden çıkaran Cimbom, futbolcuya ise yıllığı 4 milyon euro'dan 3 yıl için 12 milyon euro ödeyecek. Böylece bu transferler için G.Saray'ın kasasından toplam 32 milyon 750 bin euro çıkmış olacak. Öte yandan İngiltere'den gelen haberlere göre, Arshavin, Arsenal yöneticilerine bir kez daha "Bonservisimde indirim yapın" dedi.