BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce'de denetleme günü

Düzce Valisi Vasip Şahin ve Belediye Başkanı İsmail Bayram, kalıcı konutlar bölgesindeki işyerlerinde incelemelerde bulundular.

Abone ol

Düzce Valisi Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram ile kalıcı işyerlerini incelerken dükkan sahiplerinin isteklerini dinledi.

Hak sahiplerinin talepleri ile karşılaşan Vali Vasip Şahin, gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Kalıcı işyerlerindeki dükkan sahibi bayanlar Belediye Başkanından hizmet için yardım istediklerini belirttiler. Şimdiye kadar seslerini bir türlü duyuramamaktan yakınan bayanlar, iş merkezlerinin canlanmasını, parkların bakımının sağlanmasını ve spor aletleri istediler.

Bölgede oyun parklarının elden geçireceğini kaydeden Başkan İsmail Bayram, iş merkezlerinin Belediye’ye devredilmesini beklediklerini söyledi.
Bayram, Bakanlıktan gelecek cevaba göre iş merkezlerinde Belediye olarak düzenlemeler yapabileceklerine dikkat çekerek “ İş merkezleri ile ilgili süreç yeni tamamlandı. Parası ödenmeyen yerleri, ilgili Bakanlıktan talep ettik. Bakanlıktan bize tahsisi yapıldıktan sonra iş merkezlerini canlandırabiliriz” diye konuştu.