BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Akademi İstanbul sizleri bekliyor

Akademi İstanbulön lisans eğitimlerine eş değerde olan meslek edindirme kurslarıyla 2 yıllık sertifika programları düzenliyor.

Abone ol

1911 yılından beri kurulu olan Akademi İstanbul Üniversitelerin ön lisans eğitimlerine eş değerde olan meslek edindirme kurslarıyla 2 yıllık sertifika programları düzenlemektedir.

Moda Tasarım Bölümü; Piraye Yüksel danışmanlığında
Sinema-TV Bölümü; Sonkan Damcıoğlu önderliğinde Murat Şenöy, Hakan Meriçliler, Yücel Kurtul, Emine Çaykara, Ali Gün, Cafer Gebetaş, Bahar Uyandıran, Nur Özgenalp,

İç Mimarlık Bölümü ; Selçuk Uçku önderliğinde, Bilgehan Taner ve Emre Akbaş

Reklamcılık Bölümü ; Betül Tüzemen önderliğinde Saadet Şimşek, Okan Sönmez, Yücel Kurtul,

Halkla İlişkiler ; Betül Tüzemen, Özkan Kaymak, Saadet Şimşek, Okan
Sönmez Akademi İstanbul Yaz Ayları’nda üniversite öğrencilerinin kendilerini geliştirebilmesi için bünyesinde Medya Okulu açıyor!

Dünyanın en iyi 100 sayfa tasarım editöründen biri olan Sn. Cahit Özbay önderliğinde açılacak olan kurslar 4 ayrı daldan oluşmaktadır. Ortalama 3-4 aydan oluşan kurslarımız Magazin Gazeteciliği (Birkan Demir Çalışkan), Sayfa Tasarım Editörlüğü (Cahit Özbay), TV Haberciliği ve Spikerliği (Yasemin Altun), Spor Gazeteciliği’nden oluşmaktadır.

Bu yıl özellikle öğrenci değişim programı (Erasmus) ile ilgili gelen üniversite öğrencileri İspanyolca başta olmak üzere Fransızca dil kurslarına oldukça fazla ilgi duymaktadır.

Özgeçmişiniz ile Farklılık Yaratın!

Hızlandırılmış eğitimlerimize yine kendini akademik olarak geliştirmek ve iş hayatına hazırlanırken tam donanımlı olmak isteyen tüm öğrenciler için 2-3 aylık Saadet Şimşek önderliğinde İnsan Kaynakları ve Reklamcılık sertifika programları Betül Tüzemen (İmago Reklamcılık) önderliğinde gerçekleşmektedir.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık eğitimi almış olan öğrenciler staj ve performansa göre iş imkanı sunulması sebebiyle yaz ayında açılacak olan kurslarımıza katılmayı tercih ediyorlar.

Kendinizi de Unutmayın !

Yoğun sınav temposundan bunalan ve yaz aylarını kendi özel zevkleri doğrultusunda değerlendirmek isteyen öğrencilerimize ortalama 1-2 aylık Fotoğrafçılık, Karikatür (Gırgır’ın yaratıcısı Sarkis Paçacı), Konuşma Sanatı ve Diksiyon (Kazım Akşar, Duygu Canbaş) ve Resim (Selçuk Uçku) gibi hobi kurslarımızı öneriyoruz. Fotoğrafçılık kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz oluşturdukları sosyal grupları ile çıktıkları dış mekan çekimleri ve katıldıkları moda çekimlerinin sonunda profesyonel fotoğrafçılık kursumuza da devam ediyorlar.

Günümüzde kurumsal firmalar seçeceği elemanlarını akademik donanımlarının yanı sıra kişisel gelişimleri için neler yaptıklarını boş vakitlerini nasıl değerlendirdiklerini hobileri aracılığı ile tanımlamaya çalışıyorlar. Sosyal ve gelişime açık olan kişiler kurumlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Akademi İstanbul gerek eğitimleri gerekse etkinlikleri ile bu anlamda gençlere eğitimin yanı sıra sosyal ve dinamik bir ortam sağlamaktadır.

Kurumumuzdan mezun olmuş öğrencilerimizin sektördeki başarılarını büyük bir gururla takip etmekteyiz. Bu başarıların gelecekteki öğrencilerimiz için de bir referans oluşturacağını düşünüyoruz. Nitekim sektördeki bir çok kurumsal firma gerek stajyer gerekse eleman ihtiyaçları için bizlerden destek almaktadır.

Akademi İstanbul Mezunları;

Hayko Cepkin, Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Gökhan Özen, Paşhan Yılmazel, Emrah Elçiboğa, İpek Banu Kılar, Orçun Benli, Didem Gerdanerli Moda Tasarım bölümü Mezunu (D&G), Emel Çölgeçen, Burcu Canbaş (Group MP3), Selen Uçer, Özlem Karataş, Kerem Topuz, Genco Çağlar, Serkan Keskin, Sinan Çalışkanoğlu (Türk Malı), Zeynep Aksungar (Mücevher Kutusu), Murat Ünalmış, Kerem Topuz, Öykü Kılıçaslan, Vartan Ohannesyan, Pınar Çağlar Gençtürk, Erkan Venedik, Murat Cem Ergül.

Yaz Dönemi Boyunca
Tam Zamanlı Programlarımıza Kayıtlarınızda
12 Taksit
Fırsatını Kaçırmayın!

Kurslar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için
http:// www.akademiistanbul.com

İstiklal Caddesi Büyükparmakkapı Sok. No:1 Beyoğlu / İSTANBUL
Tel : 0 212 243 46 22 - 0 212 243 46 33 - 0 212 243 46 62
Mobil : 0 530 510 36 86