BIST 10.153
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.403,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce kadın girişimcileri iş başında

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Mart ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri düzenledikleri basın toplantısında mart ayında yaptıkları çalışmaları ele aldılar.

Düzce'de çalışmalarına devam eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyerek yapılan çalışmaları anlattı.

Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Karslıoğlu, "Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Mart ayı ilk haftası 'Girişimcilik Haftası' olması nedeniyle TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler kurulu olarak bizleri, faaliyetlerimizi ve hedeflerimizi anlatan bir sunum yapmak üzere 'Doğu Marmara Kadın Girişimciler Zirvesi'ne davet etti.

Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Yalova İl Kadın Girişimciler kurullarının katıldığı ve ayrı ayrı sunumlar yaptığı zirvede TR42 bölgesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan illerdeki bu faaliyetleri desteklediklerini ve her türlü rehberliğe hazır olduklarını söyledi. Bizde kurul olarak Düzce de yaptığımız ve yapacağımız faaliyetleri anlattık. Çok verimli geçen zirvede bölge il kadın girişimciler kurullarının ortak projeler geliştirmesi görüşü hakim oldu" dedi.

8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Diyarbakır'da yapılan toplantı hakkında da bilgi veren Karslıoğlu. "Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Diyarbakır Ticaret Borsası ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 6 - 7 Mart 2010 tarihlerinde TÜYAP Diyarbakır Fuar Merkezi'nde, TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak bizlerinde katıldığı 'Kadının Emeği Sergisi' düzenlenmiştir. Yurdumuzun her bir köşesinden gelen kadın girişimcilerin kaynaşma ve ürünlerini sergileme imkanı bulduğu sergide eşzamanlı olarak 'Kadın Girişimciliği' konulu bilgilendirme toplantısı ve seminer gibi bir dizi etkinlikler de yapıldı" şeklinde konuştu.