BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.412,23
HABER /  GÜNCEL

Duvar çöktü araçlar alıtnda kaldı

Beşiktaş’ta yağmur suları nedeniyle yolun altındaki toprak bir evin duvarının üstüne kaydı. Mahsur kalan araçları itfaiye kurtardı.

Abone ol

Beşiktaş’ta yağmur suları nedeniyle yolun altındaki toprak bir evin duvarının üstüne kaydı. Yolun üstünde park eden araçlar mahsur kalınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay mahalleliyi korkuttu.

Olay Mecidiye Mahallesi Çopur Ahmet Sokak’ta meydana geldi. Aşırı yağmur yağması nedeniyle yolun altındaki toprak büyük bir gürültüyle evin duvarının üstüne kaydı. Toprak kayması nedeniyle yolun bir kısmı da çöktü. Çöken yol evin pencerelerini kapattı. Gürültüyle evlerinden dışarı çıkan vatandaşlar olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı. Bazı vatandaşlar pencereden olup biteni anlamaya çalıştı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonucu yolun üstündeki iki araç mahsur kaldı. Mahsur kalan araçları olay yerine gelen itfaiye ekipleri halat bağlayarak bulunduğu yerden kurtardı. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri yolun çevresinde önlem aldı. Yolun altındaki toprağın yağmur suları nedeniyle boşaldığını belirten bazı vatandaşlar ölen ya da yaralananın olmadığını, ikinci bir kaza yaşanmaması için önlem alınması gerektiğini ifade etti.