BIST 10.725
DOLAR 32,18
EURO 34,94
ALTIN 2.437,22
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li kadınlar Ata'nın huzuruna çıktı

MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Poyrazoğlu ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı.

Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 91’nci Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Anıtkabri ziyaret etti. Atatürk’ün kabrine çelenk koyup saygı duruşunda bulunan MHP'li kadınlar, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Poyrazoğlu ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 91'inci Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Atatürk'ün huzuruna çıktı. Anıtkabir'de Atatürk’ün kabrine çelenk koyup saygı duruşunda bulunan heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. İl Başkanı Poyrazoğlu burada Ataya Saygı Defteri’ni imzaladı. 

"POYRAZOĞLU'NDAN BÜTÜNLÜK MESAJI"

Düzenlenen törenlerin ardından bir açıklama yapan MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Poyrazoğlu, son günlerdeki tartışmalara değinerek birlik beraberlik mesajları verdi. Poyrazoğlu açıklamasında şunları ifade etti:

 "MHP Ankara Kadın Kolları ve milliyetçi kadınlar olarak, Ülkemizi gönülden sevdiğimizi, milli değerlerimize yürekten bağlı olduğumuzu bir kez daha Türk Kamuoyuna saygı ile duyurmak istediğimiz için bu ziyareti gerçekleştirdik. 

Bizler biliyoruz ki; Yüce Türk Milleti tarih boyunca hür ve tam bağımsız yaşamayı ilke edinmiş, bu uğurdaki mücadeleleriyle diğer Milletlere de örnek olarak yol göstermiştir. 
Dün, güçlükler, haksızlıklar ve dayatmalar karşısındaki boyun eğmeyen tutumuyla dünyada saygınlık kazanmış yüce Türk Milleti, bugünde bütün unsurları ile edindiği bu saygınlığa gölge düşürtmeyecektir. 

Güzel yurdumuz üzerinde Atatürk öncülüğünde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti; Ölümsüz Önderimiz başta olmak üzere, yurdu için canını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm kahramanlarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin bugünkü kuşaklara armağanı ve emanetidir. 

Milliyetçi Ankaralı kadınlar ve Türk kadını, iç ve dış tehditlere, bölücü eylem ve girişimlere karşı bölünmez bütünlüğümüzü korumak için, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde üzerlerine düşen görevleri yerine getirmekten geri kalmayacaktır. Bu konuda, siyasi hizmetimizi büyük bir onur sayıyoruz.

Hassasiyetlerimiz konusunda herkesin, sorumluluklarının bilinciyle hareket edeceğine inanıyoruz.

Bizler, yüce Türk Milletinin mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, ülkesi için canı pahasına hizmet etmişleri, vatanseverlikleriyle örnek olmuşları, başta Atatürk olmak üzere, şehit ve gazilerimizi her zaman en yüce duygularla hatırlamakta, onlara sonsuz sevgi ve saygı duymaktayız.

İşte bugün bu vesileyle buradayız. Bizim için çok anlamlı bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz.”