BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.397,32
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Dünyanın gözü Mesut Özil'de! İstanbul'a akın ettiler

Fenerbahçe'de yılın transferi için imza töreni zamanı. Sürprizlerle dolu Mesut Özil töreni saat 15.00’te başlayacak. AP, Reuters, BBC ve Bild’in de aralarında bulunduğu 10 yabancı medya kuruluşu etkinliği izleyecek.

Abone ol

Fenerbahçe'nin İngiltere’nin Arsenal takımından renklerine bağladığı dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil’in imza töreni bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek Transferi uzun süre Türkiye ve dünya gündemini meşgul eden 32 yaşındaki yıldızın imza töreni saat 15.00’te başlayacak.

İstanbul'a gelişi de olay yıldız oyuncunun imza törenine basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Bir futbolcunun imza töreni için en yüksek akreditasyon rakamlarına ulaşıldığı bildirildi.

10 yabancı kurum akreditasyon başvurusunda bulundu
Mesut Özil'in imza törenine, 64 farklı kuruluş ve 132 basın mensubunun yanı sıra 10 yabancı kurum akreditasyon başvurusunda bulundu. Mesut Özil, törende 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

BeIN Sports törende yer almayacak
10 yabancı haber ajansı, televizyon ve gazete de akreditasyon yaptırdı. Bunların arasında AP, Reuters, BBC, SkySports ve Bild gibi üst düzey kuruluşlar da yer alıyor. Camianın gerginlik yaşadığı BeIN Sports törende yer almayacak. Kulübün resmi kanalları töreni canlı yayınlayacak. Sarı-lacivertli yönetim, imza töreninde bazı sürprizler de hazırladı. Mesut'un kulübe üye yapıldığı ve bunun sürprizlerden biri olarak imza töreninde açıklanacağı, kulislerde konuşuluyor.

Bu sezon ücret almayacak
Bu sezon için ücret almayacak olan Mesut'a 3 yılda toplam 9 milyon Euro ödeneceği açıklandı. 500 bin Euro da imza parası verilecek. Başarı bonusları maksimum 1 milyon 750 bin Euro olacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İbrahimovic'le Lukaku kapıştı! Küfürler kartlar havada uçuştu
Foto Galeri İbrahimovic'le Lukaku kapıştı! Küfürler kartlar havada uçuştu Galeriye Gözat