BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.437,45
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Miralem Pjanic Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Miralem Pjanic transferini KAP'a bildirdi. Yıldız isim İstanbul'a geldi. 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edilen Boşnak futbolcunun maaş bilgileri belli oldu

Abone ol

Beşiktaş, Süper Lig'e damga vuracak bir transferi gerçekleştirmeye çok yakın. Siyah-beyazlılar, Barcelona'da forma giyen deneyimli orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Beşiktaş KAP bildirisinde "Profesyonel Futbolcu Miralem Pjanic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan yıldız oyuncu İstanbul'a iniş yaptı. Beşiktaş için sağlık kontrollerinden geçecek olan Pjanic, daha sonra Bosna Hersek milli takımının kampına katılmak için yeniden yola çıkacak.

Yıllık 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret
Beşiktaş, sözleşme detaylarıyla ilgili ise "Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret şirketimiz tarafından ödenecektir." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş, Pjanic'in lisansını da çıkardı. yıldız futbolcunun ismi Şampiyonlar Ligi takım listesine de eklendi.