BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Dünya Apple'ın verdiği saati bekliyor

Teknoloji meraklıları geri sayıma başladı. Bu akşam saat 20.00'de Apple yeni ürünlerini ilk kez gösterecek.

Abone ol

Teknoloji dünyasının söz sahibi isimlerinden Apple'ın, yeni sürprizlerini tanıtmasına sadece saatler kaldı. Apple'ın en yeni ürünlerini tanıtacağı etkinlik Türkiye saati ile 20.00'da başlayacak.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği bu akşam düzenlenecek etkinlikte beşinci nesil iPad, iPad mini ve MacBook Pro ailesi gibi pek çok ürün ve özellik tanıtması bekleniyor.

The Wall Street Journal‘ın haberine göre Apple, iPad’in ince bir versiyonu ile yüksek çözünürlüğe sahip Retina ekranlı bir iPad mini piyasaya sürecek.

RETİNA İPAD MİNİ

Yeni iPad cam yerine ince bir film tabakaya sahip olacak ki bu sayede Apple şimdikinden daha ince bir cihaz üretebilecek.

Retina iPad mini ile ilgili net bilgilere sahip olunmasa da yüksek çözünürlükte bir ekran kullanacağını bekleniyor.

iPadlerin yanı sıra, Apple’ın yarın pek çok farklı özellik ve ürün tanıtması bekleniyor. Bunlar arasında yeni MacBook Prolar, Mac Pro, iLife ve iWork’ün yeni versiyonları ile Mac mini yer alıyor.

IPAD 5'İ DE TANITACAK

Apple’ın ayrıca bu etkinlikte iPad 5’i de tanıtması bekleniyor. iPad 5 için de büyük beklentiler yok. Gelişmiş işlemci, gelişmiş batarya ve 9.7 inç ekran beklentiler arasında bulunuyor. iPad mini 2’nin ekranı ise 7.9 inç olacak.