BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  DÜNYA

Damada Çin işkencesi

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, düğüne hazırlanan damadın başına gelmeyen kalmadı. Sokak ortasında traş olan damada, sağdıçlar şalvar giydiri...

Abone ol

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, düğüne hazırlanan damadın başına gelmeyen kalmadı. Sokak ortasında traş olan damada, sağdıçlar şalvar giydirip makyaj yaptı. Bu halde davetlilerin arasına çıkarılan damadın, daha sonra kafasına un dökülüp yumurta kırıldı.
Ezine’de dünya evine girmeye hazırlanan Kazım Fenerli, adet üzerine sokakta damat traşı oldu. Ancak sağdıçları ve arkadaşları, damada unutamayacağı bir düğün hediyesi sundu. Sakal traşı esnasında, tüm kafası sabunlanan damada, daha sonra şalvar giydirilip eşarp takıldı. Ruj, allık ve oje sürülen damat, bu haliyle davetlilerin önüne çıkarıldı. Davul zurna eşliğinde göbek atarak sokakta gezdirilen damat, yüzünü yıkadıktan sonra da işkenceden kurtulamadı. Bu kez arkadaşlarından birisi damadın kafasından aşağıya un döktü. Bir başkası ise kafasında yumurta kırdı. Türlü işkencelere ses çıkarmayan damat, daha sonra dünya evine girdi.
(İHA)