BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  MAGAZİN

Ünlülerin çok şaşırtan itirafları

Teoman ve Seda Sayan olmak üzere bazı ünlü isimler geçmişteki hayatlarına dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Abone ol

Çok fakir bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Seda Sayan o günleri "Gecekonduda yaşarken Türkiye'ye kaçak yollarla giren bazı malları satardım. Bir tezgahım vardı, ütüden kreme pek çok şey satıyordum" sözleriyle anlattı.


SAYIŞMAN: CAMCILIK, BERBERLİK YAPTIM

2005 yılında katıldığı 'Best Model of the World' yarışmasında birinci seçilerek adını duyuran Tolgahan Sayışman, son dönemin en çok dikkat çeken oyuncusu.

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranan jönlerinden biri olmayı başaran Sayışman, çocukluğuyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Şimdi en çok kazanan oyuncular arasında yer alan Sayışman, geçmişte yaşadığı zorlukları şöyle anlattı: "Çok küçük yaşta çalışmaya başladım. Camcılık, berberlik gibi birçok iş yaptım.

İlkokuldayken pazarda su bile sattım. Bunları hep kendi isteğimle yaptım. Çalışmayı seviyordum. Maddi durumumuzdan dolayı konservatuar okuyamadım ama çalışkanlığım sayesinde bulunduğum yere geldim. Oyunculuğa kliplerde figüran olarak başladım. O dönemde bugünlere geleceğimi hayal bile edemezdim.Benim için çok uzaktı."


HALİT ERGENÇ: ROBOT KILIĞINDA DANS ETTİM

Haldun Dormen sayesinde tiyatroya adım attığını belirten Halit Ergenç'in de gençlik döneminde yapmadığı iş yok gibi. "Hayatımın her dönemi başka birinin hayatı gibi" diyen Ergenç o günleri anlatırken "Paspas da sattım, karaborsa bilet de...

Bir dönem güvenlik işinde bile çalıştım. Bir ara İstanbul Film Festivali'nde yer göstericiliği yaptım. Tekstil fuarında robot kılığında dans ettim" diye konuştu.
 

TEOMAN: ZENGİNLERİN ŞİŞELERİNİ TOPLARDIM

Rock müziğin 'asi çocuğu' Teoman, çocukken babasını kaybedince hayatın zorluklarıyla karşı karşıya kalmış. Dershaneye gitmeden Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanan şarkıcı, "Harçlığımı çıkarmak için okuldaki sosyete kantininden cam şişeleri toplar satardım" dedi.
 

FİKRET KUŞKAN: PAZARCILIK YAPTIM

Sinema oyuncusu Fikret Kuşkan, oyunculuktan önce pazarcılık yaptığını söyledi. Semt pazarlarında iç çamaşırı sattığını anlattı.