BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
DÜNYA

Düğünde inanılmaz olay! Gelin damattan izin isteyip eski sevgilisine sarıldı

MALEZYA'da yayınlanan bir düğün videosu bütün dünyayı şaşırttı. Gelin, eski sevgilisine "son bir kez" sarılmak için damattan davetlilerin önünde izin istedi. Damat da izin verdi. Yetmedi bir de damat eski sevgiliye sarıldı.

Sosyal paylaşım platformu TikTok’ta paylaşılan ve kısa bir sürede paylaşım rekoru kıran video uluslararası kamuoyunun da ilgisini çekti. Bir düğünde çekilen görüntülerde gelin ve damat bir platform tepesinde davetlileri selamlarken, koronavirüs dolayısıyla maske takan bir erkek sahneye çıkıyor.

Bu sırada gelin damada dönerek, bu kişinin eski sevgilisi olduğunu söyleyerek “son bir kez daha sarılmak” için izin istiyor. Davetlilerin önünde eşini kıramayan damat izin verince gelin ile eski sevgilisi son bir kez sarılıyor. Bu sarılmanın ardından damat ile genç kadının eski sevgilisi tokalaşıyor. Fakat daha sonra damat da gelinin eski sevgilisine sarılıyor.

Bu video paylaşıldığı günden beri 2.5 milyondan fazla insan tarafından izlenirken sosyal medyada da tartışma başlattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları düğünlerine eski sevgililerini çağırmayacaklarını söylerken, diğerleri de “Damadın ailesi böyle bir durumda ne düşünmüştür” diyerek olayın başka bir boyutunu gündeme getirdi.

Sitene Ekle
Etiketler