BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Dört büyüğü gören zam yapıyor

Evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Antalyaspor, bilet fiyatlarına 5 kat zam yaptı.

Abone ol

Son oynadığı Ankaragücü maçında kale arkası ve misafir tribünü fiyatlarını 15 TL'den satışa sunan kırmızı beyazlı yönetim, Fenerbahçe maçında aynı tribünleri 75 TL'den satışa çıkarttı.

Antalyaspor evinde oynadığı ilk üç maçında 25 TL, 15 TL ve 20 TL'den satışa sunduğu açık tribün fiyatlarını ise Fenerbahçe maçına özel olarak 90 TL'den satışa çıkarttı. Ayrıca Atatürk Stadyumu'nda oynanan ilk üç maçta kapalı tribünde bilet satışı yapılmazken, bu maça özel olarak kombineden arta kalan alanlar 110 TL olarak satışa sunuldu.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Tahir Görgülü, "Biz Anadolu takımıyız. Belli maçlarda bu tür uygulamalara giderek takıma gelir kazandırmalıyız" dedi. Anadolu kulüplerinin İstanbul kulüpleriyle oynadıkları karşılaşmalarda bilet fiyatlarını yüksek tutmasının normal olduğunu söyleyen Görgülü, Antalyaspor olarak oturmuş bir taraftar kitleleri olmadığını, takımı ayakta tutabilmek için bu tür maçlarda böyle uygulamaya gittiklerini kaydetti.

Sezon başında Antalyaspor yönetimi olarak kombine fiyatlarını 60 TL- 1500 TL arasında belirlemelerine rağmen ilgi olmadığına dikkat çeken Görgülü, bu maça özel olarak belirlenmiş bilet fiyatlarından dolayı taraftarların kendilerini mağdur hissetmelerine gerek olmadığını kaydetti.

Antalyaspor maç bilet fiyatları

Antalyaspor- Ankaraspor: Kale arkaları ve misafir tribün biletleri 10 TL, açık tribün: 25 TL.
Antalyaspor-Kasımpaşaspor: Kale arkaları ve misafir tribün biletleri 5 TL, açık tribün 15 TL.
Antalyaspor-Ankaragücü: Kale arkaları ve misafir tribün biletleri 15 TL, açık tribün 20 TL.
Antalyaspor-Fenerbahçe: Kale arkaları ve misafir tribün biletleri 75 TL, açık tribün 90 TL, kapalı tribün: 110 TL