BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini öldürüp intihar etti

Üniversiteyi kazanan genç, sevgilisiyle el ele yürürken önce tartıştı ardından da bıçaklayıp öldürdü, sonra da intihar etti!

Abone ol

Bursa'da, üniversiteye bu yıl başlayacak 20 yaşındaki Murat Recep Yurdaışık, sokakta el ele yürürken tartışmaya başladığı sevgilisi lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Gamze Şenay'ı göğsünden bıçakladı.

Daha sonra koşarak inşaat halindeki binanın 5'inci katına çıkan Yurdaışık, kendini boşluğa bıraktı. Şenay ile Yurdaışık, kaldırıldıkları hastanelerde öldü.
Olay, bugün saat 17.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi, Ahmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Malcılar Lisesi son sınıfa başlayan Gamze Şenay, el ele yürüdüğü Bilecik Meslek Yüksekolu'na kaydını yeni yaptıran sevgilisi Murat Recep Yurdaışık ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Yurdaışık, belindeki bıçağı çıkartıp genç kızın kalbine sapladı.

Yurdaışık, daha sonra Kiremitçi Sokak'ta bulunan inşaat halindeki 5 katlı binanın çatısına çıkan Yurdaışık, görgü tanıklarının “Dur yapma. Kendine gel” diye bağırmasına rağmen kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Yurdaışık, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirirken, aşırı kan kaybeden Gamze Şenay ise Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Gamze Şenay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kızın hastaneye koşan ablası Seda ve annesi Semra Şenay acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Gamze Şenay'ın öğretim üyesi olan babası Ali Şenay'ın 2000 yılında öldüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Polis gençleri ölüme getiren tartışmanın nedeni araştırıyor.