BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,56
HABER /  POLİTİKA

Doğu Perinçek Erdoğan'a yeni hükümet önerdi! Biz de katılırız dedi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptığı açıklamada, "Vatan Partisi, Erdoğan'ın üretim odaklı bir ekonomi vatan bütünlüğü programıyla kuracağı bir hükümette görev almaya hazırdır" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün bir açıklama yaparak 1980 yılı sonrasında kurulan borçlanma ekonomisinin iflas ettiğini vurguladı ve 'üretim odaklı ekonominin kurulması için bütün üretici sınıfları kucaklayan, milleti birleştiren bir milli hükümetin kurulmasının zorunlu ve kaçınılmaz olduğunu' öne sürdü.

Perinçek iflas eden Borçlanma Ekonomisinin yerine üretim odaklı ekonominin kurulmasını vurgulayarak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İflas eden Borçlanma Ekonomisinin yerine üretim odaklı ekonominin kurulması, kaçınılmazdır; ancak sancılı ve zor bir görevdir. Bu görev, işçi ve çiftçiden sanayici ve tüccara kadar bütün Üretici sınıflara dayanarak, Üretime odaklanarak ve zorlukları paylaştırarak yerine getirilebilir.

'CHP, MHP ve Vatan Partisi ile aşabilir'

Türkiye içine girdiği ekonomik iflas koşullarını ancak Cumhurbaşkanının kuracağı AK Parti'nin yanında, CHP, MHP ve Vatan Partisi'ni de kucaklayan bir Millî Hükümetle aşabilir.

Ekonomik koşulları dikkate alırsak, önümüzdeki zaman dardır. Üreticileri seferber eden, zorlukları paylaştıran ve zorlukları yenmek için bütün milleti birleştiren bir Hükümeti kurmak için bugünden çalışmalara başlanılmalıdır.

Milleti Üretim Odaklı Ekonomi için birleştirecek ve seferber edecek olan Üreticilerin Millî Hükümetin kurulması görevine önderlik, Anayasamıza göre Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın omuzlarındadır. Bu görev, tarihsel önemdedir.

'Vatan Partisi göreve hazırdır'

Üreticilerin Millî Hükümeti, gittikçe yakıcı bir önem kazanarak önümüze çıkacaktır. Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın üretim odaklı bir ekonomi ve vatan bütünlüğü programıyla kuracağı bir hükümette görev almaya hazırdır"

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Seçim sonuçlarına itiraz süreci nasıl işleyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...
Foto Galeri Seçim sonuçlarına itiraz süreci nasıl işleyecek? İşte merak edilen tüm detaylar... Galeriye Gözat