BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Dikkat edin, önünüze gelenden altın almayın

Bağcılar'da, nakit paraya ihtiyaç duyduklarını söyleyerek vatandaşlara sahte altın bilezik sattıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı

Abone ol

Bağcılar'da, nakit paraya ihtiyaç duyduklarını söyleyerek vatandaşlara sahte altın bilezik sattıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran 3 kişi, kendilerine sahte altın bilezik satan bazı kişiler tarafından dolandırıldıklarını ihbar etti.

Belirlenen eşkal üzerine çalışma başlatan ''Güven Timleri'', Bağcılar Meydanı'nda görülen 3 şüpheliyi takibe aldı. Şüphelilerin aynı yöntemle bir kişiye sahte bilezik satmaya çalıştıkları anda operasyon başlatıldı.

Gözaltına alınan Mustafa T, Mehmet E. ve Zeki C'nin üzerlerinde yapılan aramada, 84 adet sahte altın bilezik, 11 adet sahte altın yüzük ve 2 kilo 450 gram gümüş takı ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüpheliler, mağdurlar tarafından teşhis edildikten sonra sorguya alındı.

Nakit paraya sıkıştıklarını söyleyerek vatandaşlara önce gerçek bir altın bilezik satan şüphelilerin, daha sonra bu kişilere sahte bilezikleri sattıkları iddia edildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bağcılar Adliyesine sevk edilecek.