BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

AK Partili vekili kızdıran sözler

'Silah Kanun Tasarısı' CNN Türk'ü karıştırdı. AK Parti milletvekili eleştiriler karşısında canlı yayında stüdyoyu terk etti.

Abone ol
Gündemdeki 'Silah Kanun Tasarısı' CNN Türk ekranlarında hararetli bir tartışmaya konu oldu. Yasanın destekçileri ve muhalifleri canlı yayında birbirine girdi, AK Parti'li vekil stüdyoyu terk etti.

Silah ruhsatı alma yaşını 18'e indiren ve ateşli silahların kullanımını yaygınlaştırması yönünde eleştirilere hedef olan 'Silah Kanun Tasarısı' CNN Türk'teŞirin Payzın'ın modere ettiği programda masaya yatırıldı. Yasa tasarısını hazırlayan AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM İçişleri Silah Alt Komisyonu Başkanı Selami Uzun stüdyoyu terk etmesiyle sonuçlanan tartışma Payzın'ı zor durumda bıraktı.

ELEŞTİRİLER AK PARTİLİ VEKİLİ KIZDIRDI


Genç-Sen üyesi Emre Öztürk ateşli silahlar yasasının hükümetin çifte standardını gösterdiğini söyleyince AKP milletvekilinden çok sert bir tepki geldi. Öztürk, 'Teksas Yasası'nın meşru ve gerekli olduğunu söyleyen iktidarın, öğrenci eylemlerinde kullanılan bayrak sopalarını ve yürüme hakkını 'şiddet' olarak tanımladığını söyledi. Genç-Sen üyesi öğrencinin eleştirileri karşısında çılgına dönen Selami Uzun 'konu saptırıldığı için' programı terk edeceğini söyledi.
Şirin Payzın'ın ikna çabalarına karşın geri adım atmayan AK Parti'li vekil canlı yayında stüdyoyu terk etti. Program kaldığı yerden devam ederken, polemikler bitmek bilmedi...

İşte o anlar:



GAZETECİLER.COM
Yükleyen serhat-serdar. - Dünyadan haber videoları