BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  GÜNCEL

Devletin zirvesi cenazeye gidiyor

Gaziantep'i kana bulayan bombalı saldırının ardından devletin zirvesi de yaraları sarmak için yola çıkıyor.

Abone ol

Son dönemde artan terör faaliyetleri ve birbiri ardına gelen şehit haberlerini görüşmek için TBMM'de bir araya gelemeyen devletin zirvesi, bombalı saldırıya hedef olan Gaziantep'te buluşacak.

Cumhurbaşkanı, başbakan, bazı bakanlar ile CHP ve MHP genel başkanları, Gaziantep’teki patlamada hayatını kaybedenlerin cenaze törenlerine katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Gaziantep’te olacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Gaziantep’teki cenaze törenlerine katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Gaziantep’e gideceği belirtildi.

Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da bu sabah saatlerinde Gaziantep’te olması bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın buradaki cenaze törenlerinin ardından, memleketi Rize’ye geçerek, vefat eden teyzesi Meliha Er’in cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

BAHÇELİ BU AKŞAM GİDİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise dün akşam uçakla Gaziantep’e gitti ve patlamanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu, bugün de cenaze törenlerine katılacağı bildirildi.

Cenaze törenlerine Gaziantep’te bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik’in yanı sıra bazı bakanların ve çok sayıda milletvekilinin de katılması bekleniyor.