BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.451,99
GÜNCEL

Depremzede kız çocuğu Fahrettin Koca'yı duygulandırdı: Benim babam yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Bizden isteğin var mı" dediği depremzede kız çocuğunun "Benim babam yok, ben sizi baba yerine koyuyorum" demesi duygulandırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da iftar çadırında bulunan depremzedelerle konuştu. Depremzede bir kız çocuğunun konuşması ise herkesi duygulandırdı.

Bakan Koca'nın "Bizden bir isteğin var mı?" sorusuna yanıt veren kız çocuğu "Benim babam yok, ben sizi baba yerine koyuyorum." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bakan Koca, "Ağlama" diyerek sakinleştirmeye çalıştığı kız çocuğuyla yakından ilgilendi. Kızın cep telefonunu alarak "Bizle irtibatta ol, ben takip edeceğim." dedi. Yaşanan duygu dolu anlar ise kameraya yansıdı.

Bakan Koca'yı duygulandıran Yağmur konuştu

Bakan Koca’yı hep televizyonda gördüğünü ve karşısında görünce de heyecanlandığını söyleyen Yağmur Yıldırım, "Ben Bakanımızı hep televizyonlarda görüyordum. Ben de kendisini çok merak ediyordum. Karşımda görünce duygulandım. Babamdan bahsettim, ağlamak istedim. 9 ay önce babamı motosiklet kazasında kaybettim. Bakanımızı da babam yerine koydum. Bakanımız da ‘Ağlama, inşallah babanın yeri cennettir’ dedi. Depremde evimiz yıkıldı çadırda kalıyoruz. Henüz konteyner çıkmadı" dedi.
4 çocuğuyla çadırda yaşadığını söyleyen Anne Nurcan Yıldırım, "Biz daha önce hep televizyonda görüyorduk kendisini. Allah razı olsun buraya kadar geldi yanımıza. Bizimle beraber orucunu açtı. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Biz şu an çadırdayız ama bizim evimiz yıkıldı. Ben 9 ay önce eşimi kaybettim. 4 tane çocuğumla yaşıyorum. Başka da bir gelirimiz yok" diye konuştu.

Sitene Ekle