BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,22
ALTIN 2.450,58
HABER /  MAGAZİN

Deniz Sekiye kokain gözaltısı

Aşklarıyla gündemden düşmeyen ünlü çift bir kez daha olay yarattı ama bu kez durum farklıydı. İkisi de kokain yüzünden gözaltında...

Abone ol

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı kokain operasyonunda kokain kullandığı ve kullananlara yer temin ettiği öne sürülen ünlü şarkıcı Deniz Seki gözaltına alındı.

Geceyarısı başlatılan ve birçok ilçede eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, Seki'nin yanısıra, torbacı olarak adlandırılan 19 kokain satıcısının da yakalandığı öğrenildi.

Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Deniz Seki, sağlık kontrolünden geçirildi.

Seki, gözaltında tutulduğu Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'ndan çıkarılarak Kumköy Sağlık Ocağına getirildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Seki, sağlık kontrolünün ardından Kilyos Jandarma Karakolu'na götürüldü.

SEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Operasyonda uyuşturucu aparatları bulunduğu yolundaki sorular üzerine Seki "Aparat, maparat bulunmadı, nereden uyduruyorsunuz?' yanıtını verdi.

Bu arada Seki, Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'nda tutulurken sevgilisi Hüsnü Şenlendirici buraya gelerek görüşme talebinde bulundu. Ancak Şenlendirici, 'Sadece avukatı görebilir' gerekçesiyle içeri alınmadı.

Seki'nin Kuruçeşme'deki evinde ise sessizlik hakim. Komşuları öğle saatlerinde jandarmanın evde arama yaptığını belirtirken Seki'nin ise birkaç gündür evde olmadığını söyledi.

KEFENE GİRDİ HAYATI DEĞİŞTİ... Diğer sayfada!

[PAGE]

KEFENE GİRDİM HAYATIM DEĞİŞTİ

Zeynep Tokuş Murat Aslan'ın yönettiği 'Umut' filmindeki ölüm sahnesinden sonra hayatının değiştiğini 'Orada Neler Oluyor'da anlattı.

Zeynep Tokuş "Filmde kefene sarılıp tabutun içine konduğum ve gömüldüğüm bir sahne var. En çok bu sahnede kötü olacağımı sanmıştım. Ama yanıldım. Beni kefene sardıklarında çok tuhaf ve bugüne kadar hiç tatmadığım bir huzur hissettim. O an tüm hayatımı bir kenara bırakıp Allah'a teslim oldum. Ölümün korkulacak değil, çok huzurlu bir şey olduğunu anladım. Kefene girdikten sonra hayatım bir anda değişti. Şimdi daha enerjik ve korkusuzum. Herşeye umut dolu ve keyifle bakıyorum. Hayatımın her anı daha değerli geliyor. Oradaki birkaç saatlik rolden sonra hayata yeniden gelmiş gibiyim. Bir de mezarlıkların yanından geçerken ölülere selam veriyorum, rahmet diliyorum" dedi.

FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞU EVLAT EDİNECEK ÜNLÜ ÇİFT... Diğer sayfada...

[PAGE]

FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞU EVLAT EDİNECEK ÜNLÜ ÇİFT

Geçtiğimiz yıl Ayşe Şule Bilgiç’le nikâh masasına oturan ve haziran ayında baba olmaya hazırlanan Kıraç, Filistinli bir kız çocuğunu evlat edinmek için Kızılay’a başvurdu.

Haziran ayında dünyaya gelecek olan kızına Elif Iraz adını koyacağını söyleyen Kıraç, “Oradaki çocukların suçu yok. Hiçbir şeyden habersiz ve masumlar.

Oradaki katliamı, acıyı gördükçe içim sızladı ve oradan bir çocuk evlat edinmeye karar verdim. Yakında bir kızım olacak. Eğer Filistin’den bir kız çocuğu da evlat edinirsem ikisini birlikte büyütmek istiyorum" dedi.

RÖPORTAJ İÇİN 7 BİN DOLAR İSTİYOR... DİĞER SAYFADA!

[PAGE]

FOTOĞRAF BEDAVA RÖPORTAJ PARAYLA

27 Ocak’ta kızı Su’yu kucağına alan Pınar Altuğ, bebeğinin fotoğrafını basına bedava dağıttı, ancak Altuğ’un davet edildiği televizyon programlarından para istediği konuşuluyor.

Milliyet'in haberine göre Pınar Altuğ, annesinin ölüm yıldönümü olan 27 Ocak’ta kızı Su doğduktan sonra ünlülerin doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı’ya poz verdi, ardından da bu fotoğraflar arasındaki bir pozu basına dağıttı. Bebeğinin fotoğrafını satmak yerine tüm basınla paylaşmayı uygun gördüğünü söyleyen Altuğ, doğum sonrası çok sayıda röportaj teklifi alıyor. Özellikle  Altuğ’un kızını, annesinin ölüm yıldönümünde kucağına aldığını açıkladığı programlar ilgi odağı haline geldi. Altuğ’un televizyon programlarına katılma tekliflerinde para istediği öğrenildi. Altuğ’un, tek başına katılacağı programlar için 4-5 bin, eşi Yağmur Atacan’la katılacağı programlar için ise 7 bin dolar istediği konuşuluyor