BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

Dehşete düşüren fotoğraflar

Annesini boğup, 13 parçaya ayıran genç internete kendi fotoğraflarını koymuş. Dehşet verici fotoğraflar tüyler ürpertiyor. İşte;

Abone ol

Bursa'da önceki gün 17 yaşındaki bir genç annesini bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü ve cesedini satırla Satanistlerin kutsal rakamı sayılan 13 parçaya ayırmıştı. Üstelik öldürmeden önce de Facebook'da "annemi nasıl öldüreyim?" diye bir sayfa açmıştı. Sorgusunda "pişman değilim" diyen zanlının internetteki o sayfaya dünyaca ünlü seri katilleri tanıtan metinler ile bıçaklama ve işkence sahnelerinin yer aldığı fotoğrafları yüklediği de ortaya çıktı.

SATANİST DEĞİL DİN KARŞITI

17 yaşındaki M.F internetteki sayfasında kendisini ''Satanist değil, din karşıtı'' olarak tanımlıyor. Şeytan sembolünü bazı şeylere karşı olduğunu göstermek için kullandığını söylüyor.

İDOLÜ KARINDEŞEN JACK

M.F'nin, ''Örnek aldığı kişiler'' listesinde ise ''Karındeşen Jack'' ve ''Charles Manson'' gibi ünlü seri katiller ile bir filmin baş karakteri ''Hannibal Lecter''a ilham kaynağı olan seri katil Albert Fish yer alıyor. Listede diğerlerinden farklı olarak bir TV kanalında yayımlanan dizi filmin baş karakteri ''Dexter Morgan'' da bulunuyor.

SIKILDIĞINDA BİR YERLERİNİ KESİYOR

M.F, sayfasında, ''Sıkıldığınızda ne yaparsınız?'' yönündeki soruyu, ''Genelde bir yerlerimi kesiyorum'' diyerek kendisi yanıtlamış. Çok sık alkol tükettiğini ifade eden zanlının, annesiyle aynı evde olmasına rağmen yalnız yaşadığını belirtmesi de dikkati çekiyor. 

YAKINDA BENİ HERKES TANIYACAK

Zanlıya ait birçok fotoğrafın süslediği sitede, M.F'nin, kendisine zarar verdiğini gösteren bir fotoğrafa, annesini öldürdüğü gün sayfasını ziyaret eden bir kişinin yaptığı yorumu, ''Tanımıyorsun değil mi beni? Yakında herkes tanıyacak'' diye yanıtlaması dikkat çeken diğer unsurlar arasında yer alıyor.

SERİ KATİLLERİN FOTOĞRAFLARINI KOYMUŞ

Sayfası 3 ayda 4 bin kişinin üzerinde ziyaret edilen zanlının kurduğu ''Rock, metal, sadizm ve kan'' adlı haberleşme grubunun sayfasına, cinayetten 5 gün önce aralarında ''Seri katillerin 20 ortak özelliği'' başlıklı yazının yanı sıra dünyaca ünlü seri katilleri tanıtan metinler ile başkalarına ait bıçaklama ve işkence sahnelerinin yer aldığı fotoğrafları yüklendiği görüldü.

Sayfada, zanlının internette kullandığı takma isim olan ''Jack'' imzasıyla yayımladığı bir şiir de yer alıyor.