BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  SPOR

Macera tutkunları Caddebostana

Land Rover G4 Challenge road show heyecanı devam ediyor. Caddebostan sahili macera tutkunlarını bekliyor.

Abone ol

24 Mart 2008’de İstanbul’da başlayan ve sırasıyla Bursa, Ankara, Adana, Antalya, Konya ve İzmir gibi büyük şehirleri de meceraseverlerle buluşup, tekrar İstanbul’a ulaşan Land Rover G4 Challenge road show ekibi bir hafta boyunca Caddebostan sahilindeki gösteri alanında kurulan özel parkurunda heyecan tutkunlarına, Land Rover G4 Challenge ruhunu yaşatacak.

Land Rover G4 Challenge Roadshow 28 Mayıs – 04 Haziran 2008 tarihleri arasında Caddebostan sahilinde Land Rover G4 Challenge meraklılarını bekliyor. Land Rover G4 Challenge’da Türk takımını oluşturacak 1 erkek ve 1 bayan yarışmacının seçimi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2008. 7 ili kapsayan tur boyunca Türk Kızılayı’na bağış yapan maceraseverler, Land Rover mühendisleri tarafından markanın tüm özelliklerini sergileyecek şekilde hazırlanan özel parkurda Land Rover G4 Challenge özel aracı ile sürüş heyecanını yaşama şansı bulacak.

Heyecanı İstanbul Caddebostan sahilindeki gösteri alanında yaşamak için tek yapmanız gereken Türk Kızılayı’na bağışta bulunmanız veya Land Rover G4 Challenge takım t-shirt’ü satın alarak Türk Kızılayı’nı desteklemeniz.

Mayıs ayı sonuna kadar Land Rover G4 Challenge Türk takımını oluşturmak için toplam başvuru sayısı 1.500 kişiyi geçti. Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan başvurular ile Türkiye, Land Rover G4 Challenge’a en çok ilgi gösteren ülkelerden biri olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Land Rover G4 Challenge seçmelerine katılabilmek için www.landroverG4challenge.com web adresinden başvuru yapmak veya siteden indirilecek formu Borusan Otomotiv’e göndermek yeterli oluyor.