BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu'ndan sert sözler Patlamanın hedefi...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalya'da halka seslendi. Davutoğlu, Diyarbakır'daki patlamalar hakkında 'Hedef Türkiye'nin demokrasisidir" dedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Antalya mitinginde halka seslendi.

Dün HDP'nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamayla ilişkin Davutoğlu, "Bunu kim yaptıysa, hedef sadece bir parti değil Türkiye'dir. Türkiye'nin demokrasisidir. Kınıyoruz, ve bu kirli eli yakalamk için elimizden geleni yapacağız." dedi.

davutoğlu-2(1).jpg

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Bu mahşeri kalabalığın en arkasındaki kardeşlerime de selam olsun. Toros'ların Antalya'nın alimlerine selam olsun. Antalya muhteşem bir manzara ile bizi karşıladı. Programı yaparken dedim ki son gün iki ile elimi koyacağım, biri Antalya biri Konya.

"HER YERDE BU MESAJI VERDİK"

Öğlenin sıcağında, güneş altında ama gönüllerin sıcağıyla bizi karşılayan Antalya'ya selam olsun. Yarın ki seçimler ülkemiz için ve bütün bir coğrafya için hayırlı olsun. Çok sayıda miting yaptım. Tek hedefim 78 milyonu kucaklamaktı. 80 ilde miting yaptım, Konya'da da 81. mitingimizi yapacağız. Bütün vilayetlerde aynı coşkuyla karşılandık. Bir tek biz heryeri dolaştık ve şu mesajı verdik: insanlığın kaderini belirlemek için sandığa gidin.

"PATLAMANIN HEDEFİ TÜRKİYE'DİR"

Dün Diyarbakır'da kirli bir el HDP mitinginde iki el yapımı bomba patlamasına neden oldu. Bunu kim yaptıysa, hedef sadece bir parti değil Türkiye'dir. Türkiye'nin demokrasisidir. Kınıyoruz, ve bu kirli eli yakalamk için elimizden geleni yapacağız. Bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum; yarın sandığa giderken hiçbir endişe duymayın. Kimse de buradan hareketle seçimlerin kaderini değiştirebileceğini düşünmesin.

"BAKIN TÜRKİYE NASIL DEĞİŞTİ"

Bahçeli'nin Başbakan yardımcısı olduğu dönemde Türkiye dış borca muhtaçtı. Şimdi kendi tankını üretiyor. Bakın Türkiye'nin çevresi nasıl değişti. Genç kardeşlerimizin en iyi şekilde istihdama kavuşşması için her türlü önlemi alıyoruz.İşte Antalya'nın her köşesi, ne kadar güzeldir. İş ve istihdam tedbirleri için hazırız ilk oyunuzu AK Parti'ye vermeye hazır mısınız? Yurtdışı biletleri THY'nin yüzde 30 indirimli olacak. Gençler istikbalimiz her şeyi yapmaya devam edeceğiz.

"G-20 ZİRVESİ ANTALYA'DA OLACAK"

Rusya ve İran'daki krizden turizmin etkilenmemesi için her türlü önlemi aldık. 2016'da Antalya ilk defa Expo'ya ev sahipliği yapacak. Kasım ayında G20 Zirvesi Antalya'da buluşacak. Dünya liderlerini karşılamaya Antalya hazır mısın?