BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  SEÇİM

Davutoğlu konuşmasını bırakıp eşine takıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, doğuma girmek zorunda olduğu için Çalışan Kadınlar Buluşması’na geç gelen doktor eşi Sare Davutoğlu’nun salona girdiğini görünce konuşmasına ara verip eşine takıldı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Çalışan Kadınlar Buluşması”na katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı Çalışan Kadınlar Buluşması Toplantısında ilginç bir an yaşandı.

DAVUTOĞLU KONUŞMASINI BIRAKIP EŞİNE TAKILDI

Davutoğlu, doğuma girmek zorunda olduğu için salona geç gelen doktor eşi Sare Davutoğlu’nu görünce esprili bir dille, “Çalışan kadın olarak Sare hanım doğum sonrası aramıza katıldı. Kadınlarımız bir yerden bir yere koşarlar yetişmeye çalışırlar Hoşgeldin diyelim" dedi.

KADINLAR 5 İŞLE UĞRAŞIP 5 PROBLEMİ ÇÖZEBİLİR

''Kadınla rabbimiz o kadar güzel nimetler ve kabiliyetler vermiştir, erkeklerin arkasından aynı anda 5 işle uğraşıp 5 problemi çözebilirler. Kulaklarını telefona dayayıp bir taraftan yemek pişirip, diğer taraftan çocuklarına hikaye anlatabilirler. Bunların örneğini onlarca kez gördük. Bu arada göz kaş işareti ile beylerine ne yapmaları ne yapmaları gerektiğini söylerler.

BİZ HADDİMİZİ BİLİRİZ

Eli, dizi, gözü, kaşı ile kadın çok fonksiyonel bir hayatı sürdürebilecek kabiliyettedir. Erkekler bunu bırakın yapmayı nüfus dahi edemezler, biz haddimizi biliriz” dedi.

DOĞUM FOTOĞRAFLARINI MASADAKİLERE GÖSTERDİ

Toplantıya geç gelen Sare Davutoğlu ise eşinin sözleri üzerine doğum sonrası çekilen fotoğrafları masadakilere gösterdi.