BIST 10.240
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,22
HABER /  GÜNCEL

Daniel Güiza için ucuz tarife

Manchester City iki kez izlediği İspanyol oyuncuyu sezon sonunda transfer etmeye karar verirken, bonservisi için 2.5 milyon sterlin ayırdı.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi’nin gözde ekiplerinden Manchester City, uzun süredir yakından takip ettiği Daniel Güiza’yı sezon sonunda renklerine bağlama kararı aldı.

İspanyol oyuncu için 2.5 milyon sterlin (yaklaşık 5.8 milyon lira) ödemeyi planlayan İngiliz kulübünün belirlediği rakam Fenerbahçe tarafından kabul edilemez bulundu.

Manchester City yetkililerinin, İstanbul’da üst üste iki kez izledikleri Güiza için olumlu rapor verdikleri, gol atma problemi dışında İspanyol oyuncunun takıma büyük fayda sağladığını bildirdikleri öğrenildi.
Sezon sonunda resmi olarak Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanan İngiliz ekibinin, bu oyuncunun Türkiye’de mutsuz olmasından da faydalanarak transferi ucuza kapatmaya çalıştığı bildirildi.

Zarar etmek istemiyor

Güiza’nın bonservisine 14 milyon euro ödeyen Fenerbahçe Kulübü’nün, 2.5 milyon sterline kesinlikle evet demeyeceği, sezon sonunda elinden çıkarmayı planladığı İspanyol oyuncudan zarar etmek istemediği kaydedildi.

Türkiye’de aradığı ortamı bulamayan Güiza’nın ise ayrılmakta kararlı olduğu, gerekirse yıllık aldığı ücrette büyük indirime gidebileceği öğrenildi. Güiza’nın birçok İspanyol kulübü ile de görüşmeler yürüttüğü belirtildi.