BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.499,38
HABER /  MAGAZİN

Tarkan gitti Gülben Ergen geldi

Tarkan'ın polis balosu gecesinde sahne alması bekleniyordu. Ancak kokainden göz altına alınması konseri iptal ettirdi. Yerine Gülben sahne alacak...

Abone ol

“Uyuşturucu kullanmak ve yer temin etmek” suçundan gözaltına alınıp serbest bırakılan Tarkan’ın polis balosu gecesinde sahne alması bekleniyordu. Yaşanan bu olaydan sonra konserin iptal edileceği öne sürülüyordu. Serbest kalır kalmaz menajerine “Ne yapıp edip polis balosunda sahne almalıyız, o konserin iptal olmasını istemiyorum” diyen Tarkan büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Emniyet yetkilileri Tarkan’ın menajerini arayarak “Bu sıcak olayın ardından polis balosunda sahne almanız tepki çekebilir” diyerek megastardan vazgeçtiklerini dile getirdi.

Öte yandan polis balosu için Gülben Ergen ile anlaşıldı. 9 Nisan’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek konserde Ergen, polisler için ücretsiz sahne alacak. Ertesi gün de Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranları için konser verecek. Büyük bir üzüntü yaşayan Tarkan’ın ise yeni albümünü Nisan ayı sonuna yetiştirebilmek için stüdyo çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.

Öncel: Tarkan yüz akımız

Nazan Öncel’den Tarkan’a tam destek geldi. Öncel, Tarkan için şöyle bir yazı kaleme aldı: Tarkan bu memleketin yüz akıdır, ülkesini kendi alanında dışarıda en iyi temsil eden sanatçılarımızdandır. Değerini en az sevenleri kadar bilmek gerektiğini düşünüyorum.