BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.383,57
HABER /  GÜNCEL

Dana imamı böyle yere serdi

Kurban kesim alanlarından ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor

Abone ol

Bu Kurban Bayramı'nda da manzara değişmedi. Bolu'da, vince asılarak kesilmek istenen dana, ayağına bağlanan zincirleri kırınca, dananın başında bulunan imam geri geri giderken açılan kuyuya düştü. 

İMAM KUYUDAN ÇIKARAK DANAYI KESTİ

Tekbir getirmeye devam eden imam kuyudan çıkarak danayı kesti. Kurbanın kesildiği anı izleyen çocuklar ise korkuyla kaçtı. Kurbanlık hayvanlarını sabahın erken saatlerinden itibaren kesmeye başlayan vatandaşlar, boş arazilerde ve evlerinin bahçelerinde kesim yaptı.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE KURBAN KESTİLER

Dodurga Mahallesi'nde ise çocukların gözü önünde kurban kesimi yapıldı. Boş araziye getirdikleri danayı güçlükle zapteden 4 kişi, danayı yatıramayınca vince bağladı.

Dananın ayakları zincirle bağlanırken, vinç yukarı kaldırılarak dana yere yatırılmaya çalışıldı. Tekbir getiren bir imam, dananın ayaklarındaki zincirleri kırmasıyla geri geri giderken açılan kuyuya düştü. Tekbir getirmeye devam eden imam, çukurdan çıktıktan sonra danayı kesti. Bu sırada küçük yaştaki çocuklar kesim anını korku dolu gözlerle izlerken, bazı çocuklar da kaçtı