BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.507,91
HABER /  GÜNCEL

İşte liderlerin bayram mesajları!

Devletin zirvesinin Kurban Bayramı mesajlarının ortak teması 'barış' oldu...

Abone ol

Devletin zirvesi, bayramda birlik mesajı verdi.Siyasilerin Kurban Bayramı mesajları şöyle:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: “Sorunlarla ve risklerle dolu bir coğrafyada Türkiye, adeta bir yıldız gibi parlamakta, yükselen bir güç ve bölgesel bir aktör olarak çevresine ilham vermektedir. Memleketimizi sevmemiz ve sahip çıkmamız gerekmektedir. Sorunlarımıza, kaygı ve vehimlere kapılarak değil; onları büyütmeden, konuşup tartışarak, birbirimizi anlayıp dinleyerek ve hep birlikte çözüm üreteceğiz. Milletimizin birlik ve dirliğini bozmak isteyenler amaçlarını gerçekleştiremeyeceklerdir.”

Başbakan Tayyip Erdoğan: “Kurban, birlik ve beraberlik bayramıdır. Milletimizi kendi kirli senaryolarına alet etmek isteyenlere vereceğimiz en iyi cevap, bayramlarda gösterdiğimiz dayanışmadır. Vatandaşlarımın, bayram seyahatlerinde, trafik kurallarına azami derecede riayet ederek, daha dikkatli, daha duyarlı olmalarını; uykusuz, yorgun veya alkollü biçimde araç kullanmamalarını özellikle istirham ediyorum.”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “Kurban Bayramı’nın, ayrıştırılmak istenen toplumun birliğinin, bütünlüğünün sağlanmasına, kardeşliğin pekiştirilmesine ve savaş çığlıklarının atıldığı günümüzde barışa vesile olmasını diliyorum.”

MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Her bayram bir gönül alma, her bayram kucaklaşma, kaynaşma ve bir yakınlaşma vesilesidir. Sorun ve sıkıntılar içerisinde girdiğimiz bu Kurban Bayramı’nın, milletimizin hasretle beklediği huzur ve sükun için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.”