BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.505,42
HABER /  GÜNCEL

Milan yine kaybetti

Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilginin teknik direktör Allegri'nin kulüpten gönderilmesi sürecini hızlandırabileceği söyleniyor.

Abone ol

Malaga Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçının ikinci yarısında Joaquin'in attığı golle Milan'ı yenilgiye uğrattı.

Yorumcular, Malaga'nın La Rosaleda Stadı'nı dolduran 27 bin seyircinin maç boyunca ağırlığını koyan bir Malaga takımını seyrettiği söylüyor.

Ajansların aktardığı kadarıyla maçın en önemli ilk pozisyonu ilk yarıda Malaga'ya verilen penaltı oldu.

Kevin Constant'ın ceza sahasında çektiği Jesus Gamez'in düşüşü nedeniyle verilen penaltı, Joaquin'in dengesiz olduğu söylenen vuruşu sonrasında üst direkten sekerek dışarıya çıktı.

Yorumcular, Joaquin'in deyim yerindeyse kefaretini ikinci yarıda attığı golle ödediğini söylüyor.

Milan'ın gidişatı

Milan Serie A'da Juventus'un 15 puan gerisinde, 15'nci sırada bulunuyor.

Milan evinde yaptığı 4 maçın sadece birini kazandı; üç yenilgi aldı; deplasman maçlarında ise bir beraberlik, bir galibiyet ve iki yenilgisi bulunuyor.

Malaga'nın karnesi

Malaga, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan üç maçta üç galibiyet alan dört takımdan biri konumunda; eksiksiz performans gösteren diğer takımlar ise Porto, Barcelona ve Manchester United.

Ancak Malaga'yı bu üç takımdan ayıran bir özellik daha bulunuyor; Endülüs takımı Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk üç maçta gol yemeyen tek takım konumunda.

Milan, hocaları Massimiliano Allegri'nin posta pulu olabileceği söylenen bir yenilgiyi İspanya'da Malaga karşısında aldı.

C Grubu'nun diğer maçında da Zenit Anderlecht'i 1-0 yendi.