BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
HABER /  GÜNCEL

Cuntacı askerleri karakola götürürken şehit olan polisin babası oğluyla gurur duyuyor

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

15 Temmuz darbe girişiminde araca aldıkları darbeci askerleri karakola götürürken başından vurulup şehit edilen polis memuru Ozan Özen'in babasının acısı ilk günkü gibi yerini koruyor.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Orhanlı'daki gişelerde polis aracında şehit edilen polis memuru Ozan Özen'in babası Metin Özen, oğluyla hem gurur duyuyor hem de acısını unutamıyor. 

Oğlunun Sağlık Mahallesi'nde bulunan Şehitler Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret eden Metin Özen, mezarın üzerindeki çiçekleri suladı ve dua etti.  Yaşanan olayın dün gibi olduğunu belirten Özen, AA muhabirine, ailece her hafta oğlunun kabrinde dua ettiklerini  anlattı.

"Ozan değişik çocuktu"

Özen, oğlunun her zaman aklında ve kalbinde olduğunu vurgulayarak, "Unutulacak gibi değil. Ozan değişik çocuktu. Hareketli ve cana yakındı. Yapacak bir şey yok. Oğlum Ozan, araca aldıkları askerleri karakola götürürken başından vurularak şehit ediliyor." dedi. 

Oğluyla gurur duyduğunu belirten Özen, Ozan'ın 18 kişilik bir arkadaş grubu olduğunu, arkadaşlarının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını aktardı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
15 Temmuz kanlı gecesinin 10 darbecisi 251 vatandaşı şehit ettiler
Foto Galeri 15 Temmuz kanlı gecesinin 10 darbecisi 251 vatandaşı şehit ettiler Galeriye Gözat