BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.437,95
HABER /  SEÇİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Sandıkları koruyun" çağrısı geldi! Balkon konuşması Beştepe'de olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci tur oylamada oy verme işleminin sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden vatandaşlara sandıklara sahip çıkma çağrısı geldi. Erdoğan, sçimi kazanması halinde balkon konuşmasını bu kez AK Parti Genel Merkezi'nde değil Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapacak.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi ikinci tr oylamasının saat 17:00'de sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden vatandaşlara sandıklara sahip çıkmaları çağrısında bulundu. İşte Erdoğan'ın yaptığı o paylaşım:

"Sabahın erken saatlerinden beri sandıklarda fedakârca görev yapan her bir dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şimdi, milletimizin başımız üzerine olan iradesini son ana kadar koruma vakti!"

Balkon Konuşması'nı Beştepe'de yapacak!

Kazandığı seçimlerde AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turundan da galibiyetle ayrılırsa bu kez Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana binasındaki balkonda vatandaşlara seslenecek.

Gazetecilere mesaj gitti!

Cumhurbaşkanlığı Medya tanıtım kartı bulunan ve AK Parti Genel Merkezi basın birimine akreditasyonlarını gerçekleştiren medya mensupları programı takip edebilecek. Sonuçların açıklanmaya başlamasıyla Beştepe'nin bahçesine vatandaşların alınmaya başlanacağı belirtiliyor.