BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  MEDYA

Çukur Aliço Rıza Kocaoğlu kimdir eski hali herkesi şoke etti

İçerde dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Rıza Kocaoğlu Çukur ile ekranlara geri dönüyor. Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıracak olan Rıza Kocaoğlu kimdir sevgilisi var mı? Rıza Kocaoğlu Göztepe ile ilişkisi ne?

Abone ol

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur başlama tarihi belli oldu. Çukur dizisi 16 Ekim tarihinde başlayacak. Aliço karakterine hayat verecek olan Rıza Kocaoğlu ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Rıza Kocaoğlu 19 Mart 1979, İzmir doğumlu, Türk sinema ve dizi oyuncusu. Kocaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, başarılı performansı sayesinde Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. "Av Mevsimi", DOT oyunları "Malafa" ve "Punk Rock", 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen Kaybedenler Kulübü'nde rol aldı; ayrıca önemli olarak gösterilebilecek Kuzey Güney ve Ezel dizilerinde rol aldı.

Rıza Kocaoğlu ve babası İsmail Kocaoğlu, Göztepe maçındayken

GÖZTEPE İLE İLİŞKİSİ BAŞKA

Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe'lidir. Rıza Kocaoğlu'nun yıllar öncesine ait fotoğrafları da ortaya çıktı. Kendi sarı saçlı halini paylaşan Rıza Kocaoğlu'nun bu halini görenler çok şaşırdı.