BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92
GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'yı şok eden araştırma! 'Yakın zamanda çoluk çocuk gavur olacak' LGBT'li İmam Hatipliler...

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Bir araştırmaya göre 400 bin genç deist ya da ateist olma tehlikesi var. Bunların yüzde 70'i de namazlı abdestli ailelerin çocukları" dedi. "Yakında çoluk çocuk gavur olacak" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Çoğu imam hatibe giden öğrenciler, Nişantaşı’nda LGBT yürüyüşünde varmış" dedi.

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube hesabından yayınladığı videoda gençler arasında artış gösteren “Ateizm” ve “Deizme” değindi ve muhafazakar aileleri çocuk yetiştirme konusunda topa tuttu. Yapılan bir araştırmaya göre 400 bin gencin deistlik ve ateistlik tehlikesi altında olduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları şöyle:

- 400 bin gencimiz ateistlik ve deislik tehlikesi altındaymış. Bunların ekserisi beni dinleyen, sizin gibi namazlı abdestli, kimisi hafız, hacı hoca takımının çocuklarıymış. Bu bizim için büyük tehlike ve kayıp. Zaten dinsizin oğlu dinsiz, ateistin oğlu ateist, donsuzun oğlu donsuz olmuş, onların bir kaybı yok.

Hacı hoca takımının çocuk yönetiminde yanlışlık...
- Biz diyoruz ki efendim; solcudur, komünisttir, kemalisttir bilmem ne bu aileler zannediyoruz. Adamlar 400 bin kişinin çetelesini tutmuş aileleriyle konuşuyorlar, yüzde 70 namazlı abdestli, burada bir yanlış yok mu? Hacı hoca takımının çocuk yönetiminde, eğitiminde yanlışı yok mu?

4 bin 500 kişi Cerrahpaşa'ya cinsiyet değiştirme ameliyatı için başvurmuş
Aldığı bazı duyumlarla ilgili de konuşan Cübbeli Ahmet, ”4 bin 500 kişi Cerrahpaşa’ya müracaat etmiş, erkek ya da kadın olmak operasyonu için, masraflarını da devlet karşılayacakmış” dedi.

LGBT yürüyüşüne katılan çoğu İmam Hatipli öğrenciler....
İmam hatip liselerine giden öğrencilerin, LGBT yürüyüşlerine katıldığını belirten Cübbeli Ahmet, "Çoğu imam hatibe giden öğrenciler, Nişantaşı’nda LGBT yürüyüşünde varmış. Hükümete yakın kesimden bilgi aldım yahu muhalefetten değil ki” ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle