BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  GÜNCEL

Çöpteki cesedin sırrı

CSI New York değil, CSI İstanbul. Polis parçalanmış cesedi incelerken bir şey buldu. İşte o kanıt cinayeti aydınlattı.

Abone ol

İstanbul, Beykoz'da; haklarında dedikodu ettiği öne sürülen bir kadını 40 yerinden bıçaklayıp cesedini parçalayarak çöpe attıkları iddia edilen bir kadın ile eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

CESEDİN YANINDA KUMAŞ PARÇALARI

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 40 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılan, ancak üzerinde kimlik olmayan kadının cesedinin parçalarının bulunduğu poşetlerin içinde kumaş parçalarına rastladı.

KUMAŞ ATÖLYELERİ ARAŞTIRILDI

Kumaş parçalarından yola çıkarak kumaş atölyeleri üzerinde yoğunlaşan ekipler, bir taraftan da olay öncesi kayıp ilânı verilen kişileri araştırmaya başladı. Çalışmalar çerçevesinde kumaş parçalarının kaynağı olan bir tekstil atölyesini belirleyerek buraya giden ekipler, durumu şüpheli görülen işçi Şerif Ç. (29) gözaltına aldı.

Bu kişinin ifadesi sonucu ölen kadının, Şerif Ç'nin ağabeyi Yaşar Ç'nin (42) eşi Ümmühan Ç. (30) ile birlikte bir temizlik şirketinde çalışan 4 çocuk annesi Melek Güren (33) olduğu belirlendi.

DEDİKODU YAYDIĞI İDDİASIYLA ÖLDÜRMÜŞLER

Şerif Ç'nin şubedeki ifadesinde, Güren'i, yengesi Ümmühan Ç'nin iş arkadaşı Ahmet A. ile ilişkisi olduğu yönünde dedikodu yapması nedeniyle ağabeyi Yaşar Ç. ile öldürdüğünü söylemesi üzerine polis, Yaşar Ç, eşi Ümmühan Ç. ve Ahmet A'yı da gözaltına aldı.

CESEDİ PARÇALARA AYIRMIŞLAR

Yaşar Ç'nin de eşi hakkında Ahmet A. ile ilişkisi olduğu yönünde iddialarda bulunan komşusu Melek Güren'i olay öncesi evlerine çağırdıklarını ve çıkan tartışmada öldürüp cesedini parçalayarak çöpe attıklarını kabul ettiği öğrenildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye gönderil