BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çocuk sevgisi otobüs şoförü yaptı

Gezici Ana Sınıfı sorumlusu Eser Ersöz, çocukların eğitim gördüğü otobüsü kullanabilmek için E sınıfı sürücü belgesi aldı.

Abone ol

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gezici Ana Sınıfı sorumlusu Eser Ersöz, çocukların eğitim gördüğü otobüsü kullanabilmek için E sınıfı sürücü belgesi aldı.

6 yıl önce 20 yaşındaki oğlu Can’ı geçtiğimiz yıl da eşi Ercan Ersöz’ü kaybeden 50 yaşındaki Eser öğretmen kendini çocuklara adadı.

İstanbul’dan 3 yıl önce ilçeye tayin olan ve Avni Özpolat Ana Okulu müdür vekilliği yapan Eser Ersöz, aynı okulda müdür yardımcısı olarak görev yaparken, Gezici Ana Sınıfı sorumluluğunu da üstlendi.

Gezici Ana Sınıfında eğitim gören 33 çocuğu mezun eden Ersöz, çocukları çok sevdiğini söyledi. Sorumluluğunu üstlendiği Gezici Ana Sınıfının yer aldığı otobüsü kullanmak için E sınıfı sürücü belgesi aldığını belirten 26 yıllık öğretmen Eser Ersöz, “Gezici Ana Sınıfı geçtiğimiz eğitim yılında hizmete girdi. Şu anda 33 öğrencimizi mezun ettik.

Gezici okulumuz okula gidemeyen çocuklarımıza hizmet verdi. Geriş ve Cumhuriyet mahallelerinde konuşlanan okulumuz ilk mezunlarını verdi. Otobüsü kullanabilmek için E sınıfı sürücü belgesi aldım. Çocukları çok seviyorum. Benim varım yoğum bu çocuklar. Başarılı bir eğitim yılı geçirdik.

Veliler de çok mutlu. İlçemize Gezici Ana Sınıfını kazandıran Kaymakamımız Ali Uslanmaz’a teşekkür ediyorum” dedi. Bu güne kadar Gezici Ana Sınıfının yer aldığı otobüsün sürücülüğünü yapan kaymakamlık şoförü Adnan Karabaş, Eser öğretmenin başarılı bir otobüs şoförü olacağını söyledi.