BIST 10.241
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.376,16
HABER /  GÜNCEL

CNN'den Erdoğan'ın danışmanına şok hareket!

CNN International, yayına katılan Başbakan Erdoğan'ın danışmanın sorusunu yarıda kesti.

Abone ol

CNN International Başbakan'ın Danışmanı'nın haklı sorusuna tahammül edemedi ve yayından aldı. Göstericilerin Başbakanlık'a saldırmasına atıf yapan İbrahim Kalın, "Beyaz Saray'a saldırıldığını hayal edebiliyor musunuz?" diye sorunca yayından çıkarıldı.

CNN International’ın ünlü haber sunucusu Christiane Amanpour, Taksim müdahalelerinin canlı yayını sırasında stüdyoya bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İbrahim Kalın’ı “Program bitti” diyerek yayından aldı.

CNN International’ın ünlü haber sunucusu Christiane Amanpour, Taksim olaylarının canlı yayını sırasında stüdyoya telefonla bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İbrahim Kalın’ın “Aynı saldırıların Beyaz Saray’a yapıldığını hayal edebilir misiniz?” demesi üzerine “Program bitti” diyerek Kalın’ın konuşmasını yarıda kesti.

Taksim’de meydana gelen müdahaleyi canlı olarak yayınlayan CNN International, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı İbrahim Kalın’a telefonla bağlandı.

Ünlü sunucu Christiane Amanpour, Kalın’ın “Ellerinde molotof kokteylleri ve sopalar olan insanların Beyaz Saray’a yürümelerine ve kamu malına saldırmalarına izin verildiği bir durumu hayal edebiliyor musunuz?” şeklindeki sorusunu, “Sayın Kalın, bitirmek zorundayız. Program bitti” sözleriyle bölerek, Başbakan’ın başdanışmanının konuşmasını yarıda kesti.

 


OĞUZ HAKSEVER CNN'İ HATIRLATTI

Gazeteci Oğuz Haksever, iktidarı eleştiren CNN İnternatiol kanalının Irak savaşındaki tutumunu hatırlattı.

oguz-haksever-cnn-cikisi.jpg


POLİS ÖZÜRLÜYE TOMA İLE SU SIKTI


Taksim'e müdahale sırasında kaydedilen bir görüntü tepki aldı. Polis, Toma ile özürlü bir vatandaşa su sıktı. (TAMAMINI OKU)
polis-özürlüye-toma-ile-su-sikti.jpg

TAKSİM CEHENNEMİ YAŞADI

Polis önce Taksim'deki pankartlar için çıktı meydana. Ardından gece yarısı müdahale geldi. Taksim Gezi Parkı'na sıkılan gazlarla cehenneme döndü. Dün gecenin özeti (DEVAMINI OKU)
gezi-parkina-müdahale-.jpg

ANKARA'DA GEZİ PARKI MÜDAHALESİ
Ankara'da polis, Taksim'de yaşananları protesto etmek amacıyla toplanan gruba Kenndy Caddesi'nde müdahale etti. 1 saat arayla yapılan iki müdahale ile ortalık fena karıştı.

ankarada-gezi-parki-müdahalesi.jpg

TAKSİM'DEN EZBER BOZAN FOTOĞRAF

Yaklaşık iki haftadır çeşitli görüşlerden eylemcilere ev sahipliği yapan Taksim bugün de ezber bozan bir kareye sahne oldu.
taksimden-sembollü-günün-fotoğrafi.jpg
GÖKÇEK'TEN NİHAT DOĞAN'A FIRÇA

Habertürk'te canlı yayına çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Nihat Doğan arasındaki diyalog programa damga vurdu.
melih-gökçekten-nihat-doğana-firça.jpg