BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.382,37
HABER /  GÜNCEL

Bu 3 eylemcinin ellerindekine dikkat!

Yaklaşık iki haftadır çeşitli görüşlerden eylemcilere ev sahipliği yapan Taksim bugün de ezber bozan bir kareye sahne oldu.

Abone ol

Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde polisin müdahalesiyle Taksim Meydanı'nda gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Bugünkü olaylarda DHA'dan Uğur Can'ın fotoğrafladığı bir an oldukça çarpıcıydı.

Yaklaşık iki haftadır çeşitli görüşlerden eylemcilere ev sahipliği yapan Taksim bugün de ezber bozan bir kareye sahne oldu. Biber gazından kaçanlar arasında biri BDP flaması diğeri Atatürk bayrağı taşıyan el ele tutuşmuş iki erkekle bozkurt işareti yapan bir adam aynı fotoğraf karesi içinde görüntülendi.

1.20130611212615.jpg



POLİS ÖZÜRLÜYE TOMA İLE SU SIKTI


Taksim'e müdahale sırasında kaydedilen bir görüntü tepki aldı. Polis, Toma ile özürlü bir vatandaşa su sıktı. (TAMAMINI OKU)
polis-özürlüye-toma-ile-su-sikti.jpg

TAKSİM CEHENNEMİ YAŞADI

Polis önce Taksim'deki pankartlar için çıktı meydana. Ardından gece yarısı müdahale geldi. Taksim Gezi Parkı'na sıkılan gazlarla cehenneme döndü. Dün gecenin özeti (DEVAMINI OKU)
gezi-parkina-müdahale-.jpg

ANKARA'DA GEZİ PARKI MÜDAHALESİ
Ankara'da polis, Taksim'de yaşananları protesto etmek amacıyla toplanan gruba Kenndy Caddesi'nde müdahale etti. 1 saat arayla yapılan iki müdahale ile ortalık fena karıştı.

ankarada-gezi-parki-müdahalesi.jpg

GÖKÇEK'TEN NİHAT DOĞAN'A FIRÇA

Habertürk'te canlı yayına çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Nihat Doğan arasındaki diyalog programa damga vurdu.
melih-gökçekten-nihat-doğana-firça.jpg