BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Göstericiye bayrak ve içkiyi aynı yerde tutma uyarısı

Adana’da, elinde bayrak ve içki tutan bir gösterici, TOMA aracından “o içki şişesi ile bayrağı aynı yerde tutma” anonsu yapılarak uyarıldı. ...

Abone ol

Adana’da, elinde bayrak ve içki tutan bir gösterici, TOMA aracından “o içki şişesi ile bayrağı aynı yerde tutma” anonsu yapılarak uyarıldı.
Saat 18.00’dan itibaren Atatürk Parkı’nda toplanan grup, buradan AK Parti İl Binası’na yürümek istedi. Polis yürüyüşe izin vermeyerek, göstericileri Sular mevkiinde durdurdu. Grubun dağılmaması üzerine TOMA’lardan defalarca “Grup içerisinde sizi provoke edip, kendi istekleri yönünde yönlendirerek kullanmak isteyen şahıslar bulunmaktadır. Lütfen bu şahıslara uymayalım. Dağılalım, siz halkımızı seviyoruz. Son kez uyarıyoruz, dağılalım” anonsları yapıldı. Bu sırada göstericilerden biri üzerinde Atatürk’ün de bulunduğu Türk bayrağı ve bira şişesi ile TOMA’lara doğru yürüdü. Gösterici, TOMA’lardan yapılan “o bira şişesi ile bayrağı aynı yerde tutma” anonsu ile uyarıldı. Gösterici TOMA’ların arasından geçerek olay yerinden uzaklaştı. Grubun içinden bazı kişiler göstericileri uzaklaştırmaya çalışsa da başaramadı. TOMA’ların tazyikli su sıkması üzerine göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.
(İHA)