BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Cimbomun paraları Ulusoydan

G.Saray'ın futbolculara yaptığı 3 milyon 200 bin dolarlık ödemenin ardından Federasyon Başkanı çıktı.

Abone ol

Haluk Ulusoy, alacaklarına mahsuben sarı-kırmızılılara 1.5 milyon YTL verdi. Song'un isyanı ile karışan G.Saray'da, ortalığın yatışmasını sağlayan 3 milyon 200 bin dolarlık ödemenin kaynaklarından biri de Haluk Ulusoy. "Param verilmezse maçlara yine çıkmam" diyen Song'un sözleri sonrası yönetim acil bir toplantı yapmış ertesinde de futbolcuların alacakları hemen ödenmişti.

Özhan Canaydın'ın başkanlığı sürerken 4 aydır ödenmeyen futbolcu alacaklarının bir günde verilmesinin ardındaki sır perdesi dün açıldı. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un G.Saray'a, yayın gelirlerinden doğan alacaklarına mahsuben 1.5 milyon YTL ödediği öğrenildi.

F.Bahçe ile verdiği yarışta geri kalmamak için acil nakit ihtiyacı olan G.Saray yönetimi, Ulusoy'dan gelen bu destekle hem Song isyanını bastırmış oldu, hem de şampiyonluk yarışında moral motivasyonunu düzeltti. Federasyon ayrıca yayın gelirlerine mahsuben Beşiktaş'a 1 milyon YTL, Denizlispor'a da 200 bin YTL ödedi. Ulusoy, G.Saray ve diğer kulüplere ödemeyi doğruladı.

Haber: Serkan Ünlü
Kaynak: www.sabah.com.tr