BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Cimbomun atları ölüyor

Galatasaray'da ilginç tartışma: "Atlar açlıktan ölmek üzere"

Abone ol

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, ilginç tartışmalara sahne oldu. Divan Kurulu Üyesi Sami Çölgeçen, kulübün biniclik şubesinin çok kötü durumda olduğunu belirterek, "Atlar açlıktan ölmek üzere, kendi pisliklerini yemek durumuna kadar gelmişler. Bu şubeyi kapatalım" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapıldı. Tevfik Fikret Salonu'nda, İrfan Aktar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulundan 2. başkan Semih Haznedaroğlu ile yöneticiler Işın Çelebi ve Vedat İrdelp katıldı. İlginç diyalogların yaşandığı toplantıda, Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen, binicilik şubesiyle ilgili yönetimi eleştirdi.

Galatasaray Binicilik Şubesi'nin tesislerinin çok kötü durumda olduğunu belirten Çölgeçen, ''Tesislerimiz harabeye dönmüş. Orada her tarafta Galatasaray armaları var. Marka değerimizin kıymetini düşürmeyelim. Tesisi ziyaret ettim. Atlar açlıktan ölmek üzere, kendi pisliklerini yemek durumuna kadar gelmişler. Ayrıca, Galatasaray binicilik şubesinden hiçbir sporcu 7 senedir yarışmaya girmemiş. Tesislerimiz harabe halinde, bu şubeyi kapatalım'' diye konuştu.