BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  POLİTİKA

Toptandan bayram mesajı

Toptan, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Abone ol

Meclis Başkanı Köksal Toptan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, Türkiye'nin kurulduğu günden bu yana en istikrarlı olduğu dönemlerden birini yaşadığını belirtti.

''Ekonomiden sağlığa, eğitimden sanata kadar her alanda ayağa kalkmış bir Türkiye gördüğünü'' ifade eden Toptan, ''Bu ülke, geleceğin en güçlü ülkesi olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Hayalimizdeki Türkiye'ye ulaşmak için Meclisimiz, hükümetimiz ve devletimizin tüm kurumları canla başla çalışıyor'' dedi.

Mevcut sorunlar nedeniyle geleceğe karamsar bakılmaması gerektiğini vurgulayan Toptan, şunları kaydetti:

''Bunlar, üstesinden gelemeyeceğimiz sorunlar değildir. Genç, dinamik, büyük bir insan gücü potansiyeline sahibiz. Önümüzdeki fırsatları değerlendirerek, şanlı tarihimize yakışır bir şekilde yakın gelecekte daha da güçleneceğiz. Geleceğimiz aydınlıktır. Türkiye, tüm dünyanın parlayan yıldızıdır. Türkiye bugünlere kolay gelmemiştir. Yoklukla destansı bir mücadele sonunda bu ülkenin temelleri atılmıştır. İlham kaynağımız bu ruhtur. Bu anlamlı günde hepimize düşen görev, neye sahip olduğumuzun değerini bilmek ve güzel ülkemize sahip çıkmaktır.''