BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,86
ALTIN 2.389,25
HABER /  SPOR

Cimbomda sürpriz gelişme

Galatasaray'da sakatların antremana çıkması Gerets'i bir hayli memnun etti

Abone ol

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda, Liverpool ile çarşamba günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Liverpool'un altyapı tesislerinde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1,5 saat sürdüğü öğrenilen antrenman, basına ve taraftarlara kapalı olarak yapıldı.

Sakatlıkları bulunan Song ve İliç'in antrenmanın tamamında ve özellikle taktik çalışmada yer alması teknik heyeti sevindirdi. Sarı-kırmızılı futbolcuların idmanda, yarım sahada çift kale maç oynadıkları kaydedildi. Galatasaray, Liverpool maçının hazırlıklarını yarın akşam maçın oynanacağı AnfieldStadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Öte yandan, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de yarın Liverpool'a gelecekleri bildirildi.

-LIVERPOOL'DA OTEL BULMAK ZOR-

Karşılaşmanın oynanacağı çarşamba gecesi, Liverpool'daki otellerde yer bulunamıyor. Lüks oteller, az sayıdaki odalarına yüksek fiyatlar belirlerken, turist bilgilendirme merkezleri de çarşamba gecesi otellerde yer kalmadığını bildiriyor.