BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  SPOR

Cimbomda kimler yok?

Galatasaraylı yöneticilerden Haldun Üstünel'den Fener'e taş. Sarı kırmızılı kafile Konya'ya gitti.

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Konyaspor ile yapacağı karşılaşma için Konya'ya gitti. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Haznedaroğlu'nun Rizespor başkanına açtığı telefonla ilgili soruları yanıtlamak istemedi..

BÜYÜTMEMEK LAZIM

''Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından sonra Sayın Mahmut Uslu'nun yaptığı bir açıklama var. Bu açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusu üzerine de Sezgin, ''Bunları çok büyütmemek lazım. Bizim için şu anda gündemin en önemli konusu Konyaspor müsabakasıdır. Biz bu mücadeleden nasıl galip geliriz, onun arayışı içindeyiz'' dedi.

HALDUN ÜSTÜNEL FENERBAHÇE'YE TAŞ ATTI

''Sayın Uslu, bir önceki sezonki Denizlispor maçına da gönderme yaptı, bu konuda ne diyeceksiniz'' sorusuna bir diğer yönetici Haldun Üstünel, ''Biz de Galatasaray camiası olarak Denizlispor maçını unutamayacağız. Hakikaten çok değerli bir şampiyonluk kazandık'' dedi.

LINCOLN YOK, BARUSSO VAR

Galatasaray'da, kondisyon eksiği olduğu gerekçesiyle Lincoln'ün yanı sıra Afrika Uluslar Kupası maçları sonrası dün İstanbul'a dönen Song, sakatlığı süren Hasan ve Mehmet Güven ile Okan ve Sabri'nin yer almadığı kafileye, yeni transfer Barusso dahil edildi. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.