BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Canaydın bırakıyor mu?

Galatasaray'da 15 Mart'ta seçimler var. Canaydın aday olup olmayacağı konusunda yakın çevresine konuştu.

Abone ol

15 Mart'ta seçime gidecek olan Galatasaray'da, Özhan Canaydın'ın başkanlığı bırakabileceği iddia ediliyor.

Yeniden aday olup olmayacağı konusunda henüz sır vermeyen Özhan Canaydın’ın, şu ana kadar camianın ileri gelenlerinden beklediği desteği görememesi, sağlık durumu ve seçime girmemesi yönünde ailesinden gelen baskılar nedeniyle başkanlığı bırakmayı artık ciddi ciddi düşünmeye başladığı öğrenildi.

Canaydın’ın, yakın çevresine “Artık yoruldum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla bununla uğraşmaktan bıktım” diye dert yandığı ve moralsiz olduğu belirtiliyor.

POLAT’A SÖZ VERMİŞTİ

Canaydın’ın çekilme kararı alması halinde tüm gözler Adnan Polat’a çevrilecek. Bu durumda Polat başkanlığa adaylığını koyacak.

Özhan Canaydın, geçen seçimde Adnan Polat’ı “Bu seçimde yanımda ol. Gelecek dönem ben bırakırım, senin başkan olman için destek veririm” sözleriyle ikna etmiş, ancak bugüne kadar bu yönde bir ışık görmemesi üzerine halen başkan yardımcısı olan Adnan Polat yeni dönemde yönetime bile girmeyeceğinin sinyallerini vermişti.

Galatasaray’da şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan tek kişi Taner Aşkın. Adaylığı gündemde olan isim ise Adnan Öztürk.

Akşam