BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  SPOR

Cimboma taraftar tacizi

Maçtan sonra kafile otobüsüne binen Galatasaraylı futbolcular bir taraftarın sözlü tacizine uğradı.

Abone ol

Maçtan sonra kafile otobüsüne binen Galatasaraylı futbolcular bir taraftarın sözlü tacizine uğradı. Sportif Direktör Bülent Tulun, olayı izlemekle yetinen polislerle tartıştı Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan maçta tribünlerde ve saha içinde hiçbir gerginlik yaşanmazken, karşılaşmadan sonra bir taraftarın sarı-kırmızılı kafileye yönelik sözlü tacizleri keyifleri kaçırdı.
Galatasaraylı futbolcular zorlu maçtan sonra kafile otobüsüne binerken bir taraftar Ümit Karan'a laf attı. Golcü futbolcunun karşılık vermesi üzerine araya giren emniyet güçleri, genç taraftardan sözlü tacizlerine son vermesini istedi. Ancak öfkeli taraftar, "Bunun sahili de var" diye bağırarak Galatasaray kafilesini tehdit etmeye başladı.
Emniyet güçlerinin tehdit savuran bu taraftara hiçbir müdahalede bulunmaması Sportif Direktör Bülent Tulun'un sabrını taşırdı. Tulun, "Neden görevinizi yapmıyorsunuz? Bize sahilde çay ısmarlamayacaklar herhalde. Trabzon Emniyeti'ni tebrik ediyorum!" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu gerilim ardından stattan ayrılan sarı - kırmızılı kafile otobüsüne yolda yumurta atıldı