BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  SPOR

Ümit Karana tokat

Trabzon maçı sonrası Ümit Karan'a dokunmak isteyen bir taraftarın sevgi şekli farklı olunca ortalık karıştı.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan derbi maç sonrası protokol tribününün önünde gerginlik yaşandı.

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, soyunma odası çıkışında takım otobüsüne binerken, Bordo-mavili bir taraftarın yüzünü okşamak isteyince beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Bordo-mavili genç taraftar, Ümit Karan'a ensesine tokat atarak karşılık verirken, bunun üzerine ortalık bir anda karıştı. Güvenlik güçleri, genç taraftarı bölgeden güçlükle uzaklaştırırken, tokat atan genç taraftar, stat önündeki korkuluğunun üzerinden atlayarak olay yerinden uzaklaştı. Bu arada Ümit Karan'ı, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Erdal Keser sakinleştirdi.

Öte yandan, karşılaşmanın ardından bir değerlendirmede bulunan Trabzonspor Kulübü 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sonucun ne Galatasaray'a ne de kendilerine yaradığını belirterek, "Güzel bir futbol oynadık. Fatih, son dakikalarda yakaladığı pozisyonu değerlendirebilseydi galip de gelebilirdik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Gökdeniz'in golle dönmesine sevindik. Türk futboluna bu oyuncuyu kazandırmamız gerekiyor. Maçtan önce oğluma gol atması halinde formasını vereceğini belirterek söz vermişti. Bu da bizi mutlu etti. Gökdeniz gibi futbolcular kolay yetişmiyor. Kendisine destek vermeliyiz" dedi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen ise, ilk yarı değil ama 2. yarı iyi oynadıklarını kaydederek, "Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Karşılaşmanın tek güzel tarafı oyuncularımızın iyi futbol oynayıp, lige renk vermeleri. Ligde Fenerbahçe ile mücadelemiz devam ediyor. Bu hafta lider tekrar onlar oldu. Belki haftaya tekrar biz oluruz. Bu mücadele lige renk veriyor. Daha oynayacak çok maçımız var" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Necati Ateş de, "Bizim için zor bir deplasmandı. Üstün oynadığımız bir maçı, neredeyse kaybediyorduk. Beraberliğe de sevindiğimiz söylenemez. Kazanabilirdik de. Son dakikalarda Hakan ağabey ile benim kaçırdığım net bir pozisyon vardı. Burada yenilmemekte önemliydi. Daha her şey bitmedi. Sonuçta 10 lig maçı daha var. Bu maçları kazanırsak zaten şampiyon oluruz" diye konuştu.

Bordo-mavili ekibin karşılaşmadaki golünü kaydeden Gökdeniz Karadeniz ise, "Galip gelseydik daha mutlu olacaktım ama olmadı" dedi. Bir diğer Bordo-mavili futbolcu Fatih Akyel de, "Bizim için zor bir maç oldu. Galip gelmek isterdik ama mücadele güzeldi. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.