BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.395,55
HABER /  SPOR

Cimbom Kallisiz kaldı

Galatasaray, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor deplasmanına hocasından yoksun gitti

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yarın oynayacağı karşılaşma için Ankara'ya gitti.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, hastalığı nedeniyle Ankara'ya götürülmezken, sakatlıkları nedeniyle ülkelerine giden Lincoln, Linderoth, Carussca, sakat olan Ümit, Ayhan, Okan ve kırmızı kart cezalısı Hasan, kafilede yer almadı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, UEFA Kupası 3. turunda Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla eşleşmelerini değerlendirerek, "Karşımızda özellikle son 3 aydır iyi bir çıkış yakalamış olan bir takım var. Takım oyununu çok iyi oynayan, disiplinli, klasik bir Alman takımı. Bizim için kolay bir takım olduğunu düşünmüyorum. Ancak burada Galatasaray'ın rakibi yine kendisi olur. Eğer arzu ettiğimiz performansı ortaya koyarsak Bayer 04 Leverkusen'i de, ondan sonraki rakiplerimizi de rahatlıkla geçip, çeyrek finale çıkabiliriz" dedi.

Futbolculardan Hakan Şükür ise yarın karşılaşacakları Gençlerbirliği OFTAŞ Spor takımının genç, çok koşan bir ekip olduğunu belirterek, "Ligin renkli takımı ile güzel bir maç olacağına inanıyorum. Kazanıp, devreyi lider olarak bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Galatasaray ile Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, yarın saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.