BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.506,93
HABER /  SPOR

En zor iç saha maçımızdı

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, en zor maçlarını kazandıklarını söyledi

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Trabzonspor karşısında bu sezon ligdeki en zor iç saha maçlarını oynadıklarını belirterek, ''Futbol şansı yanımızdaydı, ortada olan maçı kazandık'' dedi.

Mosturoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un skor olarak geriye düştükten sonra çok baskılı oynadığını dile getirerek, ''Futbol şansı yanımızdaydı. Ortada olan maçı kazandık. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Seyri güzel bir maç oldu. Bizim oyuncularımız da canla başla mücadele etti'' dedi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili soruları da yanıtlayan Mosturoğlu, ''Şu an kadro takviyesiyle ilgili bir çalışmamız yok. Teknik heyetten talep gelmesi lazım. Şu an gelmedi. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, burada ilerlemek için gereken her şeyi yaparız'' diye konuştu.
İç transfer görüşmelerinin sürdüğünü anlatan asbaşkan Mosturoğlu, devre arasında iç transferin tamamlanabileceğini kaydetti.

APPIAH VE KEZMAN İÇİN TEKLİF YOK
Şekip Mosturoğlu, bir soru üzerine Appiah ve Kezman ile ilgili kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini söyledi.
Futbolculardan da böyle bir talep gelmediğini belirten Mosturoğlu, kendileri için şu an Appiah'ın sağlık durumunun önemli olduğunu ifade etti.
Şekip Mosturoğlu, Aurelio ve Semih'e taliplilerin bulunduğunun hatırlatılması üzerine, ''Biz kadromuzu korumayı istiyoruz. Şu an için bizim satmayı düşündüğümüz oyuncu yok'' şeklinde konuştu.
Zico ile olan sözleşmenin sezon sonu bittiğinin kaydedilmesi üzerine Mosturoğlu, ''Şu an görüşme yok ama ilerleyen günlerde olabilir'' ifadesini kullandı.

''İLK YARIDA EN FAYDALI AKTÖR TARAFTARIMIZDI''
Fenerbahçe taraftarlarının ilk yarıda çok güzel sınav verdiğini belirten Mosturoğlu, 12. adamın, nasıl performans ortaya koyabileceğini dosta düşmana gösterdiğini dile getirdi.
Şekip Mosturoğlu, taraftarların maçlarda tamamen futbola ilişkin tezahüratlar yaptığını kaydederek, ''İlk yarının en faydalı aktörü bizim açımızdan taraftarımızdı'' dedi.