BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,58
ALTIN 2.387,01
HABER /  SPOR

Zicodan not yerine tebrik

Zico, Trabzonspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Trabzonspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Brezilyalı teknik adam, iki takım adına da üst düzey bir mücadele ortaya konulduğunu ifade ederek, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Maça çok iyi girdik. Çok fazla fırsatlar yakaladık. Genel olarak rakibimizden daha fazla gol pozisyonu yarattık. İki taraf adına da olumlu geçen anlar vardı. Orta alanda çok fazla mücadele oldu. Şu an itibarıyla rakibimizin (Galatasaray) bir maçı olsa da lideriz. Hedeflerimize baktığımızda hala ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Ben not vermem tebrik ederim

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın takımına ilk yarıdaki durumu için 10 üzerinden 7,5'tan 8 verdiği hatırlatılarak, kendisinin takımına kaç puan vereceği sorusuna Zico, "Ben takımıma not vermiyor onları tebrik ediyorum. Kazandılar, bu da yeterli zaten" dedi.

Brezilyalı çalıştırıcı, sezonun ikinci yarısı için transfer yapıp yapmayacakları sorusunu, "Kadromu yeterli buluyorum" şeklinde yanıtladı.

Zico, Alex'in antrenmanda ayağında hafif bir sorun yaşadığını bugün de ağır sahada bu sakatlığının nüksettiğini bildirdi.

Zico, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği hatırlatılarak kendi durumuyla ilgili soru üzerine şunları kaydetti:

"Şu anda bu konu hakkında konuşmak çok erken. Yapacağımız şeyler var. Fenerbahçe'de kontratımın sonuna kadar devam etmek istiyorum"